Για πρωτάθλημα Αργολίδας η ομάδα Παίδων του ΤροιζηνιακούtroiziniakosΜετά τους Προπαίδες του Πόρου, τα καλά νέα για τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες της περιοχής, έρχονται από τον Γαλατά. Την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 στο γήπεδο του Λυγουριού (16.15) η ομάδα Παίδων του Τροιζηνιακού παίζει στον τελικό του Πρωταθλήματος Αργολίδας. Είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που οι Παίδες του Τροιζηνιακού συμμετέχουν στην ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος . Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Τροιζηνιακού, έπειτα από μια εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα με 8 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα, απέκλεισαν σε διπλό ημιτελικό την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του Τοξότη και διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο του πρωταθλητή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από αυτήν την ομάδα πέντε( 5) ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1999, τέσσερις (4) ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2000 και τέσσερις (4)ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2001 έχουν επιλεγεί και συμμετέχουν στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αργολίδας ενώ 2 οι δύο (2) από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές είναι μέλη της Περιφερειακής Ομάδας η οποία αποτελεί προεπιλογή για τις εθνικές ομάδες των μικρών κατηγοριών.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΣΙΠΛΑΚΟΣ says:

  ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ.ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΕΣ.

 2. ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΩΝ says:

  Εύχομαι στην ομάδα του Τροιζηνιακού το καλύτερο αποτέλεσμα, που είναι μόνο η νίκη.
  ¨Αλλωστε η ομάδα Παίδων του Τροιζηνιακού έχει αποδείξει ότι δεν έφθασε τυχαία στον τελικό αφού κέρδισε όλους τους αντιπάλους στην προκριματική φάση του πρωταθλήματος.
  Επίσης τα τρία τελευταία χρόνια συμμετέχει στην τελική φάση που μετέχουν οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Αργολίδας έχοντας την μοναδικότητα να είναι η ομάδα που αγωνίζεται μόνο με παιδιά που προέρχονται από το αθλητικό φυτώριο του Τροιζηνιακού.
  Μονόδρομος λοιπόν η νίκη και το πρωτάθλημα για την ομάδα του Νίκου Καράμπαμπα.

Σχολιάστε