Γενική Συνέλευση του Ποσειδώνα Πόρου και ενημέρωση


ΑΟ Ποσειδών Πόρου

ΑΟ Ποσειδών Πόρου

Ο Α.Ο. Ποσειδώνας Πόρου, ανακοινώνει τα ακόλουθα:

Με αφορμή την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού ομίλου Ποσειδώνας Πόρου, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό του Πόρου για την πορεία του συλλόγου την περίοδο που πέρασε και το σχεδιασμό για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά που έρχεται.

Η χρονιά που πέρασε θεωρείται άκρως θετική και επιτυχημένη αφού οι περισσότεροι στόχοι που είχαμε «βάλει» τον περασμένο Αύγουστο επετεύχθησαν, όπως:

  • Επανδρώσαμε την ομάδα με νέα παιδιά προερχόμενα κατά πλειοψηφία από τον Πόρο και την ευρύτερη περιοχή. Νέα παιδιά κάτω των 17 ετών όπως οι Στάικος Σπύρος, Άνταμ Αλέξανδρος, Πέτρος Ζεμπερλίγκος, Κουβάτσος Θεόδωρος, Δεκούλος Στέλιος, Ντάπι Μάντι, Γιάννης Καΐκας, Νίκος Καλάντια, Βούρτσας Δημήτρης, Μπένγκου Κωνσταντίνος, έγιναν τακτικά μέλη της ομάδας και εχρησιμοποιήθηκαν (οι περισσότεροι σαν βασικοί ποδοσφαιριστές) σε πολλούς αγώνες. Στα νέα παιδιά άξιοι συμπαραστάτες στάθηκαν οι «μεγάλοι» Δημήτρης Βερβενιώτης, Δημήτρης Σακελλαράκης, Γιώργος Λιώσης, Νίκος Κεφαλληνός, Γιώργος Τζάνος, Κλείσας Γιώργος, Παναγιώτης Στρατηγός, Δάγκλης Άγγελος και οι κάτω των εικοσιένα ετών Αναγνωστόπουλος Γιάννης, Νίκος Γκιώνης, Πάνου Νίκος, Ρούσσος Γιάννης, Πάνου Άγγελος, Νίκος Μέλλος και Κουβάτσος Ευάγγελος. Όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου στις καθημερινές προπονήσεις της ομάδας συμμετείχαν περισσότεροι από εικοσιπέντε ποδοσφαιριστές.
  • Λειτούργησαν τα τμήματα υποδομής με περισσότερα από πενήντα παιδιά ηλικίας από έξι μέχρι δεκατριών ετών, που γυμνάζονταν από τρείς μεχρι πέντε φορές την εβδομάδα. Οι ομάδες των Παίδων (13-14) και των Τζούνιορ (9-10) συμμετείχαν και στα αντίστοιχα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ένωσης Αργολίδας με επιτυχία. Στα τμήματα υποδομής υπάρχουν ταλέντα, τα οποία θα στελεχώσουν την «μεγάλη» ομάδα. Οι Γιάννης Αναγνωστόπουλος και Θεμιστοκλής Γκιών έπαιξαν στην μικτή ομάδα Παίδων Αργολίδας η οποία κέρδισε το πρωτάθλημα Πελοποννήσου.DSCN0444 (1)
  • Δημιουργήσαμε ενεργό Διοικητικό Συμβούλιο που έπραξε ό, τι ήταν δυνατό για την καλύτερη λειτουργία του ομίλου. Στα θετικά του Δ.Σ. αξίζει να αναφέρουμε 1. Την εγγραφή νέων μελών, 2. Την προπώληση «καρτών διαρκείας» για οικονομική στήριξη του σωματείου, 3. Την καλή ταμειακή διαχείριση, και με πλήρη διαφάνεια (δεν έχει καμία οικονομική εκκρεμότητα σε τρίτους). 4. Επαρκή αθλητικό ιματισμό.
  • Είχαμε ιδιαίτερα μέσω Poros News, συνεχή επαφή και ενημέρωση με φίλους και οπαδούς του Ομίλου.
  • Στον αγωνιστικό τομέα που είναι και βασικό σημείο αναφοράς έχουμε να πούμε ότι η πορεία της ομάδας ήταν κάτι περισσότερο από θετική από κατάφερε να τερματίσει στην δεύτερη θέση του ομίλου αν και ξεκίνησε με αρνητική βαθμολογία (-6 βαθμούς, γιατί δεν μετείχε σε αρκετούς εκτός έδρας αγώνες την περίοδο 2013-2014, ευθύνη που βαραίνει την προηγούμενη διοίκηση) και να προκριθεί στα μπαράζ που κατέλαβε την Τρίτη θέση (στην οποία ισοβαθμεί με την ομάδα των Ιρίων). Καλόν είναι να αναφέρουμε το ωραίο θέαμα που πρόσφερε η «νέα» και άπειρη σχετικά ομάδα και η αγωνιστική πειθαρχία των ποδοσφαιριστών.DSC_1088

Για την νέα περίοδο 2015-2016 που έρχεται οι στόχοι της ομάδας είναι οι παρακάτω:

  • Να εκλεγεί στις 14 Ιουνίου ένα νέο ισχυρό Διοικητικό Συμβούλιο για να συνεχίσει την καλή λειτουργία του συλλόγου και να μπορέσει να στηρίξει ηθικά και οικονομικά το σωματείο.
  • Να εγγραφούν και να ενεργοποιηθούν νέα μέλη.
  • Να δρομολογηθεί η ιατροφαρμακευτική κάλυψη όλων των αθλουμένων ποδοσφαιριστών.
  • Να βελτιωθεί η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας ώστε να μπορεί να αγωνισθεί στην μεγαλύτερη κατηγορία (Α1).Σχολιάστε