Γίνε εθελοντής στο “POROSEA” – Βοήθησε στην επιτυχία του Πόρου!Σε λιγότερο από ένα μήνα, ο Πόρος θα φιλοξενήσει την διοργάνωση τριάθλου “POROSEA”. Πρόκειται για έναν αγώνα τριάθλου, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τις δυνατότητες ντόπιων και επισκεπτών, που επιθυμούν να γνωρίσουν το όμορφο νησί μας, μέσα από το κολύμπι, το τρέξιμο και την ποδηλασία.

Το τριήμερο 19-21 Μαΐου, ο Πόρος αναμένεται να γεμίσει με κόσμο, αθλητές και συνοδούς, και σύμφωνα με πληροφορίες οι εγγραφές και το ενδιαφέρον είναι ήδη μεγάλο.

Τόσο ο Δήμος Πόρου, όσο και σύλλογοι και φορείς της περιοχής προετοιμάζονται, προκειμένου το “POROSEA” να στεφθεί από οργανωτική επιτυχία και να καθιερωθεί ως η ετήσια αθλητική συνάντηση στον Πόρο.

Για να πετύχει όμως η διοργάνωση, προϋποθέτει τη συμμετοχή όλων των ποριωτών.

Οι διοργανωτές έχουν ξεκινήσει το κάλεσμα εθελοντών, που θα βοηθήσουν την διοργάνωση και τους συμμετέχοντες σε αυτήν.

Ο Πόρος σας καλεί να συνδράμετε σε αυτή την προσπάθεια. Οι κάτοικοι των Σπετσών βοήθησαν την προσπάθεια του νησιού τους και δεν το έχουν μετανοιώσει. Στην τελευταία διοργάνωση του Spetses Mini Marathon, βοήθησαν ως εθελοντές 300 Σπετσιώτες!

Να σημειώσουμε ότι από τα έσοδα του “POROSEA”, θα ενισχυθεί η Μη Κυβερνητική Οργάνωση “Γιατροί του Κόσμου”.

Γίνε κι εσύ ένας από τους εθελοντές του “POROSEA” που θα ζήσουν αυτή την εμπειρία μέσα από τη διοργάνωση, βάζοντας το δικό σου λιθαράκι για την επιτυχία του event!

Συμπλήρωσε την αίτηση εθελοντών εδώ: http://porosea.gr/registration-form-volunteer/
Σχολιάστε