Ασημένιος ο Μπατζάβαλης σε Βαλκανικό και ΠανελλήνιοΜε ένα ασημένιο μετάλλιο στον ακοντισμό επέστρεψε στην Ελλάδα ο αθλητής της Γ.Ε. Πόρου, Παρασκευάς Μπατζάβαλης από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου εφήβων-νεανίδων που έλαβε χώρα 23 και 24 Ιουνίου στο Εσκί Σεχίρ της Τουρκίας.
Εκεί η Εθνική μας ομάδα πραγματοποίησε μια πολύ ικανοποιητική εμφάνιση καταλαμβάνοντας, στην κατηγορία των Εφήβων την 2η θέση στη γενική βαθμολογία και στην κατηγορία των Νεανίδων την 3η θέση. Ο συνολικός απολογισμός της ήταν 15 μετάλλια, από τα οποία 3 χρυσά, 7 ασημένια και 5 χάλκινα.
Ο Τροιζήνιος ακοντιστής Παρασκευάς Μπατζάβαλης, κατέκτησε ένα από τα 7 ασημένια μετάλλια με βολή 65.82μ.
Μια εβδομάδα αργότερα, το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου -1 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στην Λάρισσα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων ανοιχτού Στίβου, όπου κατέκτησε και εκεί την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο, με βολή στα 64.90 μέτρα.
Ο Παρασκευάς Μπατζάβαλης προπονείται καθημερινά στις εγκαταστάσεις της Γ.Ε. Πόρου με προπονητή τον κο Δημήτρη Λεβειδιώτη. Επόμενος στόχος του αθλητή είναι τώρα το Πανελλήνιο Διασσυλογικό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που θα διεξαγθεί στο Ο.Α.Κ.Α. σε 15 ημέρες.
Ο ίδιος είπε για τις νίκες του: “ Είμαι χαρούμενος για την νίκη στην Τουρκία, όμως, δυστυχώς τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν αρκετά υψηλά. Η δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο οφείλεται σε ένα άτυχο αποτέλεσμα, αφού, σε σχέση με τις επιδόσεις μου. δεν μου ΄΄έκατσε΄΄η βολή. Παρ’όλα αυτά η προσπάθεια συνεχίζεται.”

Λένα Παπαϊωάννου
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Παν. Χατζηπέρος says:

    ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!
    Σιγά σιγά, μ’ επιμονή, υπομονή και ΚΑΛΗ προετοιμασία θα έλθουν και τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

  2. Σταύρος Κούβαρης says:

    Η Νίκη του Μπατζάβαλη μας κάνει περήφανους όλους, τον ευγνωμονούμε!

Σχολιάστε