Αν πανηγυρίσει η Λέρνα, θα πανηγυρίσει κι ο Πόρος…IMGP1394Οριστικά 3ος κατετάγη στο μίνι πρωτάθλημα ανόδου, ο Ποσειδώνας Πόρου μετά την ισοπαλία που παραχώρησε στα Ίρια με 1-1 και την νίκη εκτός έδρας του Τολού με τον Παμμετοχικό.

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ο Ποσειδώνας περιμένει πλέον τους αγώνες μπαράζ των πρωταθλητών των 4 Νομών  της Πελοποννήσου, που θα καθορίσουν ποια ομάδα θα προβιβαστεί στo πρωτάθλημα της Football League.

Σε περίπτωση που η πρωταθλήτρια Αργολίδας Ένωση Λέρνας καταφέρει και ανέβει κατηγορία, τότε «αδειάζει»  μια θέση στην Α1 κατηγορία Αργολίδας, την οποία θα καταλάβει ο Ποσειδώνας Πόρου, ως πρώτος επιλαχών.

Να σημειώσουμε ότι ο Ποσειδώνας, “χρωστάει” το παιχνίδι που διεκόπη με τον Λυγκέα, ωστόσο το αποτέλεσμα του αγώνα, δεν αλλάζει κάτι στην τελική κατάταξη.

Όποια και να είναι η τελική έκβαση με την Ένωση Λέρνας, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και την διοίκηση του Ποσειδώνα Πόρου, για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Η φετινή ομάδα, έδειξε σοβαρότητα, πάθος και ποιότητα, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά.  Πρωταγωνίστησε στην κανονική διάρκεια και στα μπαράζ, στελεχώθηκε από νέα ντόπια παιδιά, που απόλαυσαν αυτό που έκαναν, έδειξαν ομοιογένεια και πειθαρχία και η άνοδος χάθηκε στις λεπτομέρειες. Αν παραμείνει ο κορμός που δημιουργήθηκε φέτος, η ομάδα θα  πρωταγωνιστήσει και του χρόνου και η επιβράβευση δεν θα αργήσει.
Σχολιάστε