Αλλαγή ηγεσίας στην ΕΠΣ Αργολίδας (video)Την προηγούμενη Δευτέρα 24 Απριλίου, έγιναν στο Ναύπλιο οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας. Τις εκλογές κέρδισε η παράταξη του Βασίλη Σιδέρη, ο οποίος θα είναι και ο νέος Πρόεδρος της Ένωσης Αργολίδας.
Τον κ. Σιδέρη ψήφισαν τριάντα εννέα από τα εξήντα εννέα σωματεία που συμμετείχαν στις εκλογικές διαδικασίες.
Την περιοχή μας εκπροσώπησαν τα ποδοσφαιρικά σωματεία της περιοχής Α.Σ. Τροιζηνιακός, Ποσειδώνας Πόρου και Θησεάς.
Μελανό σημείο στην Γενική Συνέλευση ήταν η αποπομπή του Α.Ο. Πόρου από την Γενική Συνέλευση και η αφαίρεση του δικαιώματος του σωματείου να ψηφίσει, λόγων πλαστογραφίας του εγγράφου εξουσιοδότησης που όριζε τα μέλη που θα εκπροσωπούσαν την ομάδα του Α.Ο. Πόρου στην Γενική Συνέλευση.
Την καταγγελία της πλαστογραφίας έκανε ο Πρόεδρος του Α.Ο. Πόρου κ. Μακρής Γεώργιος με έγγραφη αναφορά του στην Ε.Π.Σ. Αργολίδας. Το πλαστογραφημένο έγγραφο, εξουσιοδοτούσε σαν τακτικό μέλος να εκπροσωπήσει τον Α.Ο. Πόρου, τον κ. Μουστάκα Πέτρο (κάτοικο Λάρισας και άγνωστο στον Πόρο) αντί του νόμιμου εκπροσώπου, που είναι ο Πρόεδρος του Α.Ο. Πόρου κ. Μακρής.
Η υπόθεση της πλαστογραφίας απασχόλησε δυο και πλέον ώρες την Γενική Συνέλευση και η υπόθεση γνωστοποιήθηκε στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας Ναυπλίου ο οποίος και κίνησε διαδικασία εναντίον των εμπλεκομένων στην υπόθεση.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Νίκος says:

    μην μου πείτε ότι οι πλαστογράφοι είναι το γνωστό δίδυμο που μαζεύει συνδρομές για τον Α.Ο. Πόρου και τον Α.Ο. Δρυόπης.
    Αποκλείεται ο υπάλληλος του Δήμου και ο ΄΄πλακάς΄΄να έκαναν κάτι τέτοιο, αυτοί ενδιαφέρονται μόνο για το καλό του ποδοσφαίρου του Πόρου και μόνο για αυτό.
    Ρωτήστε και τον Γιώργο Μακρή αν έχετε ενδοιασμούς.
    Υ.Σ. είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

Σχολιάστε