Αλλάζει ο χλοοτάπητας στο γήπεδο του ΓαλατάΌπως ανακοινώθηκε από τον  δήμαρχο Τροιζηνίας κ. Κώστα Καραγιάννη, σήμερα, ημέρα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 11.00 πμ, στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων στον Γαλατά, υπογράφηκε μεταξύ του Δημάρχου Κωνσταντίνου Δ. Καραγιάννη και του Παναγιώτη Μοσχοβίτη η εργολαβική σύμβαση για το έργο «Κατασκευή Υποδομών και αντικατάσταση χλοοτάπητα στο δημοτικό στάδιο Γαλατά».

Το έργο έχει προϋπολογισμό 330.000,00 ευρώ με ΦΠΑ και χρηματοδοτείται από Πιστώσεις της Περιφέρειας Αττικής βάση της από 21-3-2017 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου. Οι εργασίες προβλέπουν τόσο την αποξήλωση του υπάρχοντος συρματοπλέγματος , το φρεζάρισμα του υπάρχοντος ασφαλτικού και τοποθέτηση νέου, όσο και την αποξήλωση συνθετικού χλοοτάπητα και τοποθέτηση νέου.

Οι παρούσες εργασίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές της μελέτης που συνέταξε το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων και ο συνθετικός χλοοτάπητας θα πιστοποιηθεί με τις τεχνικές απαιτήσεις του προγράμματος FIFA QUALITY PROGRAMME FOR FOOTBALL TURF.
Το έργο θα ξεκινήσει άμεσα και θα έχει ημερομηνία περαίωσης τριών μηνών προκειμένου να παραδοθεί εντός των καθορισθεισών προθεσμιών με στόχο την βελτίωση των συνθηκών άθλησης των ομάδων και των δημοτών μας.
Σχολιάστε