Άσχημο ξεκίνημα για τον Τροιζηνιακό, ονειρεμένο για τα ΜέθαναfootballΠολύ άσχημο ξεκίνημα πραγματοποιεί ο Τροιζηνιακός στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Αργολίδας, στις πρώτες δυο αγωνιστικές. Η ομάδα του Γαλατά στους 2 πρώτους αγώνες, έχει ισάριθμες ήττες καθώς έχασε με 3-1 εκτός έδρας στο Κιβέρι, ενώ την Κυριακή, ηττήθηκε και στον Γαλατά από την Κοιλάδα με 2-1.

Το μόνο θετικό σε αυτό το κακό ξεκίνημα του Τροιζηνιακού είναι το γεγονός ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν απολέσει βαθμούς σε αυτούς τους δυο πρώτους αγώνες. Μόνο δυο ομάδες έχουν κερδίσει και τα δύο τρίποντα μέχρι στιγμής. Η μία ομάδα είναι ο Ερμής Κιβερίου, ο οποίος όμως ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -4 βαθμούς. Η άλλη ομάδα είναι μια  ευχάριστη έκπληξη: Τα Μέθανα!

Η ομάδα της χερσονήσου, έχει καταφέρει να κερδίσει στο Δρέπανο την τοπική ομάδα, ενώ την Κυριακή επικράτησε επί του Ασκληπιού Επιδαύρου.

Την επόμενη εβδομάδα ο Τροιζηνιακός θα αντιμετωπίσει τον Πανασιναϊκό στο Δρέπανο, ενώ τα Μέθανα θα φιλοξενηθούν από τον Ερμή στο Κιβέρι.

Ξεκινάει και ο Ποσειδώνας Πόρου

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Α2 κατηγορία Αργολίδας και ο Ποσειδώνας Πόρου, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ομάδα  του Παμμηδεατικού.

Η ομάδα του Πόρου, την Κυριακή αντιμετώπισε σε φιλικό αγώνα την ομάδα της Ύδρας που επίσης αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία. Ο Ποσειδώνας επικράτησε εύκολα με 3-1.
Σχολιάστε