Άλωση του Παλαμηδίου… από τα παιδιά της Γ.Ε. Πόρου ΤροιζηνίαςΜεγάλη επιτυχία συνοδευόμενη με πολλές νίκες και μετάλλια είχε η αποστολή των αθλητών και των αθλητριών της Γ.Ε. Πόρου Τροιζηνίας που συμμετείχαν στον “Παλαμήδιο δρόμο” αγώνες σε δημόσια οδό που έγιναν στο Ναύπλιο την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011.
Οι αγώνες που διοργανώθηκαν από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου με την συνεργασία του Δήμου Ναυπλίου αποτελούν μέρος των εορταστικών εκδηλώσεων που γίνονται προς τιμή της Άλωσης του φρουρίου ΄΄Παλαμήδι΄΄ από τον Στάϊκο Σταϊκόπουλο και της απελευθέρωσης της πόλης του Ναυπλίου στις 30 Νοεμβρίου 2011.
Εκκίνηση και τερματισμός των αγώνων ήταν ο χώρος μπροστά από τον ανδριάντα του ήρωα Στάϊκου Σταϊκόπουλου. Στον τερματισμό κατάφεραν να φθάσουν Πρώτοι πέντε αθλητές-τριες της Γ.Ε. Πόρου κατακτώντας πέντε χρυσά μετάλλια στην κατηγορία τους. Συγκεκριμένα πρώτες νίκες κατέκτησαν οι Καϊκας Μπάμπης στους Παίδες, η Μοχάμεντ Μανάλ στις Κορασίδες, ο Σαμπάνης Δημήτρης στους Παμπαίδες Β΄, η Γεωργίου Ματίνα στις Παγκορασίδες Β ΄ και η Καρνέζη Ελπίδα στα Κορίτσια Δημοτικών σχολείων.
Οι απονομές στους νικητές έγιναν σε ειδική τελετή στο Βουλευτικό (πρώτη Βουλή των Ελλήνων)και εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι αθλητές της Τροιζηνίας κέρδισαν τις πέντε από τις εννέα κατηγορίες που συμμετείχαν.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι θέσεις των αθλητών-τριών της Γ.Ε. Πόρου είναι τα ακόλουθα:

Κατηγορία Παίδων
1ος Καϊκας Μπάμπης
4ος Σαμπάνης Μελέτης
6ος Δρέττας Βασίλης
Κατηγορία Κορασίδων
1η Μοχάμεντ Μανάλ
Κατηγορία Παγκορασίδων Α΄
2η Καϊκα Δήμητρα
Κατηγορία Παμπαίδων Α΄
3ος Ανδριανόπουλος Δημήτρης
Κατηγορία Παμπαίδων Β΄
1ος Σαμπάνης Δημήτρης
Κατηγορία Παγκορασίδων Β΄
1η Γεωργίου Ματίνα
3η Καραμάνη Αγγελική
5η Δάγκλη Κατερίνα
Κατηγορία Γυναικών
2η Αναστασίου Δέσποινα
Κατηγορία Κοριτσιών Δημ. Σχολ.
1η Καρνέζη Ελπίδα
3η Σαμπάνη Σταυρούλα
6η Καραμάνη Κ.
Σχολιάστε