Πρώτος στη Διπλωματική Ακαδημία ο Δ. ΚοράλληςkoralisΤην Παρασκευή 19η ∆εκεµβρίου , στο κατάστηµα του Υπουργείου Εξωτερικών που βρίσκεται επί της οδού Ακαδηµίας 1 συνήλθε η Τριµελής Επιτροπή Εξετάσεων του ∆ιαγωνισµού για να συντάξει το  πρακτικό αποτελεσµάτων της προκήρυξης διαγωνισµού για την εισαγωγή εννέα (9) υποψηφίων Ακολούθων Πρεσβείας στη ∆ιπλωµατική Ακαδηµία του Υπουργείου Εξωτερικών.

Από  τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, αναδείχτηκε ένας Ποριώτης στην κορυφή.

Ο Δημοσθένης Κοράλλης συγκέντρωσε βαθμό 780,67 και ήταν πρώτος στη λίστα των 9 επιτυχόντων, σε σύνολο άνω των εκατό υποψηφίων, στον δύσκολο αυτό διαγωνισμό, όπου σπανίως κανείς επιτυγχάνει με την πρώτη φορά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Δημοσθένης Κοράλλης είναι ο πρώτος Ποριώτης που εισάγεται στην Διπλωματική Ακαδημία και καταλαμβάνοντας ,μάλιστα, την θέση του Αρχηγού της σειράς του.

Την επιτυχία του Δημοσθένη Κοράλλη χαιρέτισε ο πρ. Πρεσβευτής και Συγγραφέας Γιάννης Σουλιώτης, ο οποίος με μήνυμα του στο porosnews, απεύθυνε  τα θερμότατα συγχαρητήρια του και τις ευχές του, προς τον Δημοσθένη, για μια λαμπρή σταδιοδρομία!

Ο κ. Σουλιώτης συγχαίρει επίσης και στην γενναία μητέρα του Ασπασία Πασχάλη και στην αδελφή του Νάγια.

 
Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Παναγιώτης Μουστάκας says:

  Αξιος συγχαρητηρίων ο νεαρός συμπολίτης μας για τον οποίο είμαι βέβαιος ότι θα εξελιχθεί σε ένα ικανότατο διπλωμάτη για το καλό της Χώρας.Επιτέλους ας δείξουμε ότι ο Πόρος δεν παράγει μόνον σερβιτόρους και “καμάκια”

 2. Ελένη Κανατσίδη says:

  Συγχαρητήρια Δημοσθένη! Καλή σταδιοδρομία!

 3. Maria Koumpi says:

  Σπουδαία επιτυχία! Συγχαρητήρια!

 4. Μπράβο στον Δ.Κοράλλη, είναι σημαντική επιτυχία, εύχομαι καλή σταδιοδρομία.

 5. ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΙΜΗΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΟ. ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ.

 6. Δημήτρης Ν. Πάνου says:

  Δημοσθένη, θερμά συγχαρητήρια!!! Πάντα μακρύτερα να πηγαίνεις, πάντα ψηλότερα να ανεβαίνεις!!!

Σχολιάστε