Ο Κανέλλος θα χορεύει χασάπικο στην γειτονιά των αγγέλων…11892006_941828655905745_4744606816176935761_nΔύσκολο πράγμα να αποχαιρετάς έναν νέο άνθρωπο. Ήταν μόλις 54 έτων. Ακόμη πιο δύσκολο, όταν πρόκειται για έναν άνθρωπο που λάτρευε την ζωή και τα όμορφα. Έναν άνθρωπο με σπάνια ευγένεια και πλούσιο περιεχόμενο.

Ο Κανέλλος Κρανιδιώτης ήταν ένας άνθρωπος που όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν καλύτερα, τον αγάπησαν. Καλόψυχος, ειλικρινής, ευγενικός, γεναιόδωρος με ιδιαίτερα υψηλή νοημοσύνη και αφοπλιστικό χιούμορ.
Χαρακτηριστικό του, η ήρεμη, θετική ενέργεια και η γοητεία. Αγαπούσε την αυθεντικότητα και τη φύση. O Κανέλλος, ήταν περήφανος ως Έλληνας και συνειδητοποιημένος ως πολίτης του κόσμου.
Θα τον θυμόμαστε για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Θα τον θυμόμαστε για το μοναδικό και εντυπωσιακό χασάπικο που χόρευε με τον αδερφό του, τον Θοδωρή, στη μέση του δρόμου.
Προσωπικά θα τον θυμάμαι για πάντα με ένα καρπούζι, να κατεβαίνει το Διαβολογέφυρο, μέχρι την μεγάλη λίμνη. Το είχε πιάσει το νόημα της ζωής και κατάφερε να το μεταδώσει σε όσους τον πλησίασαν για να το μάθουν.
Καλό σου ταξίδι καλέ μου φίλε…
Κουράγιο στην οικογένεια σου…
Μ. Κανατσίδης
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Νίκος Κολέτσιος says:

    Μπορεί να μην ειμουν φίλος του αλλά μονο πελάτης του αλλά τον εκτιμούσα ιδιαίτερα ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Σχολιάστε