Μανώλης Τρασάνης: Ο Ποριώτης καπετάνιος του «Paros Jet»Ο Ποριώτης καπετάνιος ακτοπλοΐας Μανώλης Τρασάνης έχει τραβήξει την προσοχή της δημοφιλούς ναυτιλιακής ιστοσελίδας  arxipelagos.com.

Προσφάτως, το γνωστό site, δημοσίευσε αφιέρωμα και βιντεοσκοπημένη συνέντευξη του, όπου ο Μανώλης Τρασάνης μιλάει για το όνειρο ζωής να γίνει πλοίαρχος.

Η δημοσίευση έχει ως εξής:

“Τον γνωρίσαμε ως Υποπλοίαρχο το 2013 στο αφιέρωμα του arxipelagos.com στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΡΙΑΔΝΗ» και τον συναντάμε φέτος ξανά στη Γέφυρα του Ε/Γ-Ο/Γ Ταχύπλοου της SEAJETS, «Paros Jet» ενός πλοίου διαφορετικής φιλοσοφίας, χειρισμών και συμπεριφοράς στη θάλασσα.

Ο Cpt Μανώλης Τρασάνης, αρκετά νέος στην ηλικία, ξεκίνησε από νωρίς στην καριέρα του να γράφει τη δική του ιστορία στην Ακτοπλοΐα!

Γεννημένος και μεγαλωμένος στον Πόρο του Αργοσαρωνικού, είχε την τριβή με τη θάλασσα από μικρή ηλικία και θαύμαζε τα βαποράκια εκείνης της εποχής που εξυπηρετούσαν το νησί του.

Άνθρωπος χαμηλών τόνων, «πατάει» γερά στα πόδια του και κουμαντάρει με σύνεση την κομψή και φινετσάτη “Ιταλίδα” «Paros Jet», σε θαλασσινά ταξίδια υψηλών ταχυτήτων, από τη Ραφήνα για την Τήνο, τη Μύκονο, την Πάρο και τη Νάξο!

Πάμε να τον γνωρίζουμε μέσα από τη συνέντευξη του για την κάμερα του arxipelagos.com!

Συνέντευξη: Σίμος Μιχάλογλου
Μοντάζ: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος”
Σχολιάστε