“Η καλή διαθήκη”: Παρουσίαση του βιβλίου του Μιχαήλ ΧατζηπέρουΟ Δήμος Πόρου σε συνεργασία με την Χατζοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη και την Δημοτική Επιχείρηση Πόρου διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου ΄΄Η καλή διαθήκη΄΄, του Μιχαήλ Χατζηπέρου, ο οποίος ξεκίνησε από τα Βουρλά της Μικράς Ασίας και ήλθε πρόσφυγας στον Πόρο όπου δημιούργησε και ζει μέχρι σήμερα.
Η εκδήλωση θα γίνει την Δευτέρα 12 Ιουλίου στις 20:30 στην περιοχή του Συνοικισμού (2η πάροδο κεντρικής οδού), όπου θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Μιχαήλ Χατζηπέρου από τον διευθυντή της Χατζοπουλείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γιάννη Μανιάτη και τον ποιητή Άρη Αντάνη και στη συνέχεια θα μιλήσει ο Συνταγματάρχης -Διευθυντής της Μεταφραστικής Υπηρεσίας του Γενικού Επιτελείου Στρατού Όθων Κυπριωτάκης για τον βίο και το μαρτύριο του Αγίου Νεκταρίου εκ Βρυούλλων και εν γένει των Μικρασιατών Μαρτύρων.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η χορωδία του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Πόρου, η οποία θα αποδώσει ύμνους, καθώς και τραγούδια από την Μικρά Ασία.
Τιμώντας τον Μιχάλη Χατζηπέρο, ο Δήμος Πόρου αποτίει φόρο τιμής σε όλους τους πρόσφυγες – κατοίκους του Πόρου που συνέβαλαν παντοιοτρόπως στην ευημερία του νησιού.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.
Δελτίο Τύπου Δήμου Πόρου
Σχολιάστε