Διεθνής διάκριση για τον ποριώτη Φιλοτελιστή Αντώνη ΒιρβίληvirvilisΤην Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 βραβεύτηκε στην Αγγλία, ένα εξαιρετικό μέλος της κοινωνίας μας και Επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Τροιζηνίων κος Αντώνης Βιρβίλης.
Ο κος Βιρβίλης υπέγραψε ως διακεκριμένος Φιλοτελιστής και παράγων του Διεθνούς Φιλοτελισμού, στην Δέλτο Διαπρεπών Φιλοτελιστών RDP, Roll of Distinguished Philαtelist.
Η τιμή είναι εξαιρετική αν αναλογιστεί κανείς, ότι είναι ο δεύτερος Έλληνας που απολαμβάνει αυτής της τιμής, από συστάσεως αυτού του θεσμού.
Ο πρώτος ήταν ο κ. Αλέξανδρος Αργυρόπουλος που εκλήθει και υπέγραψε το 1954 !
Μετά από 59 ολόκληρα χρόνια ήλθε η διάκριση και η επιβράβευση του κ. Αντώνη Βιρβίλη, για το πάθος και το ήθος που υπηρέτησε τον Φιλοτελισμό επί δεκαετίες, τις προσπάθειές του και την προσφορά του στον χώρο του Ελληνικού και Διεθνούς Φιλοτελισμού.
Η τιμή είναι μεγάλη, όχι μόνο για τον κ. Βιρβίλη που υπέγραψε στην Δέλτο, αλλά και για την χώρα μας που διακρίθηκε Έλληνας αυτήν την χρονιά, στον τόσο σοβαρό και αξιόλογο θεσμό.
Η λαμπρή αυτή τελετή έλαβε χώρα στο Μεσαιωνικό Δομινικανό Μοναστήρι του 13ου αιώνα, στο Blackfriars Priory του Gloucester. Στο μικρό αλλά επιβλητικό κτίσμα που διασώζεται μέχρι σήμερα στεγάζεται η μεγαλύτερη και παλαιότερη Μεσαιωνική βιβλιοθήκη της Μεγ. Βρεττανίας.
Στην τελετή και κατόπιν στο ετήσιο επίσημο δείπνο των RDP στο Wharf House του γραφικού Gloucester, παραβρέθηκαν Προσωπικότητες από όλον τον κόσμο.
«Ο Σύνδεσμος Τροιζηνίων του οποίου ο κ. Βιρβίλης είναι Επίτιμος Πρόεδρος και που έχει διατελέσει επί σειράν ετών Προεδρός του και στην κυριολεξία τον αναγέννησε κατόπιν πολλών πρσπαθειών, σαν μικρή, ελαχίστη υποχρέωση του, δημοσιεύει το γεγονός και τολμά να συγχαρεί ολοψύχως τον αγαπημένο του Πρόεδρο, για την εξαιρετική τιμή που του έγινε Διεθνώς.
Αγαπημένε μας Αντώνη, σου ευχόμαστε και σε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ.του Συνδέσμου Τροιζηνίων».
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Καιτη Κουνελη says:

    Μπραβο!

  2. Κ. Α. Στασινόπουλος says:

    Δίκαιη βράβευση ενός εξαιρετικού φιλοτελιστή και άνθρωπου

Σχολιάστε