Αποκριάτικες εκδηλώσεις και Κούλουμα στον Πόροapokries2015featureΤρεις μέρες διασκέδασης έχει προγραμματίσει ο Δήμος Πόρου για το τριήμερο των Αποκριών. Οι τριήμερες εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με εκδηλώσεις για τα παιδιά, το Σάββατο (21/2) στις 10 το πρωί στο νέο λιμάνι με αγώνα με τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια. Μετά τον αγώνα, στις 12 το μεσημέρι οι μικροί μασκαράδες θα μεταφερθούν λίγα μέτρα όπου στο άγαλμα της «Γοργόνας» μπροστά στο κτήριο Συγγρού, θα πραγματοποιηθεί παιδικό αποκριάτικο πάρτι.

Το απόγευμα του Σαββάτου, στις 4μμ ξεκινάει στην πλατεία του Δημαρχείου το «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» . Στις 6μμ ντυνόμαστε με πολύχρωμα ρούχα, παντελόνια καμπάνες, μπαντάνες και επιστρέφουμε στη δεκαετία του ’70, στο πάρτι που θα γίνει στην πλατεία του Δημαρχείου.

Την Κυριακή (22/2), ολόκληρη η μέρα είναι αφιερωμένη στο «Κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού».   Το κυνήγι θα ολοκληρωθεί στις 3 το μεσημέρι στην πλατεία του Δημαρχείου με την γιορτή λήξης.

Την Καθαρά Δευτέρα, ο Δήμος Πόρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Πόρου «Η Ποριώτισσα» και ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Πόρου, μας προσκαλούν να γιορτάσουμε Κούλουμα όλοι μαζί, στο νέο Λιμάνι, στις 11 το πρωί και να χορέψουμε με την μουσική που θα μας παίξει το τοπικό παραδοσιακό συγκρότημα «ΣΥΝΤΟΝΟΝ».

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στο κτήριο Συγγρού.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στην παρακάτω αφίσα.

apokries2015
Σχολιάστε