Τι κερδίζει ο Πόρος από την έκβαση των εκλογώνeklogesΓράφει ο Μπάμπης Κανατσίδης – 

Το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής, μπορεί να χαρακτηριστεί ως θετικό αποτέλεσμα για το συμφέρον του Πόρου, διότι αφενός σηματοδοτεί την έναρξη εξελίξεων όσον αφορά φλέγοντα τοπικά ζητήματα όπως η ιδιωτικοποίηση του λιμανιού, και αφετέρου επειδή η δημοτική αρχή Δημητριάδη είναι από τις μόνες, αν όχι η μόνη, στην ευρύτερη περιοχή του Αργοσαρωνικού που δεν είχε στηρίξει ή στηριχθεί από τα κόμματα της έως χθες συγκυβέρνησης και υπό την έννοια αυτή, έχουμε κάθε λόγο να εκτιμάμε ότι η σχέση της με τη νέα διακυβέρνηση μπορεί να είναι από τις πλέον προνομιακές.

Τι σημαίνει η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ για τον Πόρο

Για τον Πόρο, η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται να ολοκληρώσει το παζλ της ολικής ανατροπής του πολιτικού σκηνικού στην περιοχή. Αρχικά η εκλογή του – ανεξάρτητου μεν, ριζοσπάστη δε –  Γιάννη Δημητριάδη στον Δήμο του Πόρου, και η άριστη σχέση του με την νικήτρια των περιφερειακών εκλογών Ρένα Δούρου και με τον Ποριώτη αντιπεριφερειάρχη Τάκη Χατζηπέρο, έρχεται να εναρμονίσει πλήρως όλες τις βαθμίδες της διοίκησης, μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ας ρίξουμε μια ματιά, τι μπορεί να σημαίνει για τον Πόρο, αλλά και για ολόκληρο τον Αργοσαρωνικό, η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η ανάληψη του χαρτοφυλακίου της Ναυτιλίας από τον τοπικό βουλευτή Θοδωρή Δρίτσα.

Πρώτα απ’ όλα, τέλος ο «βραχνάς» της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού. Με δεδομένη την δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ – δια στόματος Θ. Δρίτσα – ότι θα καταργηθεί το ΤΑΙΠΕΔ και ότι το λιμάνι του Πόρου δεν θα ιδιωτικοποιηθεί, δίνεται το «πράσινο φως» στη δημοτική αρχή του Γιάννη Δημητριάδη, να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του master plan και την αξιοποίηση του λιμανιού μας.

Αναδιάρθρωση στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες.  Σύμφωνα με άρθρο του νέου Υπουργού στο Saronic Magazine, o ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για θεσμική κατοχύρωση ενός δημόσιου συγκοινωνιακού δικτύου με ισχυρή ακτοπλοΐα και συνδυασμένες μεταφορές, μέσα και από τους συνολικούς σχεδιασμούς του δημόσιου – κοινωνικού φορέα παροχής ακτοπλοϊκών υπηρεσιών.

Για το καυτό θέμα της Υγείας ο κ. Δρίτσας δεσμεύτηκε για στήριξη της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, με έμφαση στον τομέα της πρόληψης, μέσω ισχυρών κινήτρων για τη στελέχωση των δημόσιων δομών, τη δημιουργία περιφερειακών ΕΚΑΒ και την εφαρμογή της τηλεϊατρικής.

Στο ίδιο άρθρο του Saronic Magazine, ο κ. Δρίτσας αναφέρει και τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και για άλλα σημαντικά θέματα.

 

 • Θεσμοθέτηση χωροταξικού σχεδιασμού για κάθε νησί και για τις περιοχές της Τροιζηνίας και των Μεθάνων.

 

 • Προώθηση Τουρισμού με ποιοτικά χαρακτηριστικά, με αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του κάθε τόπου και την ενίσχυση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

 

 • Στήριξη του πρωτογενούς τομέα (γεωργία, κτηνοτροφία, μελισσοκομία, αλιεία).

 

 • Αξιοποίηση των ΑΠΕ με κοινωνικό έλεγχο, στη βάση του χωροταξικού σχεδιασμού και των ορίων του κάθε νησιωτικού χώρου, αλλά και εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στους τομείς των επικοινωνιών, της πληροφόρησης, της υγείας, της παιδείας και της διοίκησης.

 

 • Η συνολικά σχεδιασμένη οριστική επίλυση του προβλήματος υδροδότησης των νησιών, όπως της σύγχρονης, αποτελεσματικής και οικολογικής διαχείρισης λυμάτων και απορριμμάτων.

 

 • Προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος από κάθε ρυπαίνουσα χρήση, ώστε ο τουρισμός να ριζώνει στα νησιά και να μην τα θυσιάζει σε πρόσκαιρες κερδοσκοπικές σκοπιμότητες. Θυμίζουμε δε ότι ο κ. Δρίτσας, όπως και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν συνταχθεί στον αγώνα κατά του Χωροταξικού των Υδατοκαλλιεργειών και έχουν συνυπογράψει τη σχετική προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Συμπερασματικά, η αλλαγή μιας κυβέρνησης που, όχι μόνο δεν έλυσε τα σοβαρά προβλήματα των νησιωτών, αλλά μέσα από μνημονιακές πολιτικές, ήρθε να προσθέσει κι άλλα (ιδιωτικοποιήσεις, κλείσιμο νησιωτικών ΔΟΥ, ΙΚΑ, ΟΑΕΔ και ΟΑΕΕ, υποβάθμιση δομών υγείας και παιδείας κλπ), μόνο σαν θετική εξέλιξη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

 

Η ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος στον Πόρο

Η γενική φθορά της Ν.Δ. τα τελευταία χρόνια, καθώς και οι διαδοχικές άστοχες επιλογές του κόμματος οδήγησαν την παραδοσιακά πρώτη πολιτική δύναμη της περιοχής σε ιστορικά χαμηλά. Και μπορεί, με το 36,46% που έλαβε, να διατήρησε μια πρωτιά σχεδόν 5 μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αύξησε κατά 50% τα ποσοστά του (20,5% το 2012, 31,7% φέτος), ωστόσο είναι ξεκάθαρη η παγίωση μιας αντιμνημονιακής τάσης που τείνει να καταστεί πλειοψηφική στο νησί (ΑΝΕΛ 4,76%, Χρυσή Αυγή 7,52%, ΚΚΕ 2,46%).

Την γενική πτώση της πάλαι ποτέ κραταιάς στον Πόρο Ν.Δ, ενίσχυσαν και οι άστοχες εκλογικές επιλογές του κόμματος στις πρόσφατες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές (αντίθεση στην πλειοψηφική στήριξη Δημητριάδη στις δημοτικές – ανοικτή στήριξη Σγουρού στον β΄ γύρο των Περιφερειακών), αλλά και άστοχες πολιτικές επιλογές, όπως εκείνη της ιδιωτικοποίησης του λιμανιού.

Αλλά και στα ενδοπαραταξιακά ζητήματα της Ν.Δ., η επιλογή της δημοτικής παράταξης Σπυρίδωνα για μονοσήμαντη στήριξη της υποψηφιότητας Αρβανιτόπουλου οδήγησε σε αντίστοιχη ήττα, αφού η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του κόμματος επιβράβευσε με την ψήφο της τον βουλευτή Κώστα Κατσαφάδο, χαρίζοντας του την πρωτιά σε σταυρούς προτίμησης (545 έναντι 438 του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου). Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε μάλιστα, το κλίμα που επικράτησε κατά τις προεκλογικές ζυμώσεις στους κόλπους της Ν.Δ.. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, η τοπική οργάνωση της Ν.Δ. πραγματοποίησε μία επίσημη συγκέντρωση στο κτήριο Συγγρού, με ομιλήτρια τη Ζωή Ρούσσου, στην οποία δεν παραβρέθηκε κανείς από την παράταξη του κ. Σπυρίδωνα (αντιθέτως ο Δήμαρχος Πόρου, τίμησε με την παρουσία του την υπ. βουλευτή).

Σε αντίθεση με την ομιλία της Ζωής Ρούσσου, στην ομιλία του Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου σε καφετέρια, την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου, υπήρξε μεγάλη προσέλευση. Στην ομιλία παρόντες ήταν αρκετοί σύμβουλοι της παράταξης Σπυρίδωνα, ενώ ο Δήμαρχος δεν προσκλήθηκε και δεν παραβρέθηκε. Από την πλευρά του ο κ. Κατσαφάδος, κατά την προεκλογική περίοδο επισκέφτηκε μια φορά τον Πόρο, δίνοντας μεγάλη έμφαση στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τοπικούς φορείς και με τον Δήμαρχο, και κέρδισε κατά κράτος τον εκλεκτό του τοπικού κομματικού συστήματος, έχοντας ως παρακαταθήκη τις τακτικές επισκέψεις του εκτός προεκλογικής περιόδου, τις διαχρονικές σχέσεις που διατηρεί με αρκετούς συμπολίτες μας, αλλά και την πρόσφατη συμβολή του στην παροχή οικονομικής βοήθειας στο Δήμο, παραμέτρους που προφανώς εκτίμησαν οι ψηφοφόροι.
Comments (12)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Δημήτρης Γρίβας says:

  Κύριε Κανατσίδη,
  Με αφορμή το παραπάνω άρθρο σας θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι με τις αποφάσεις του ΣτΕ 4966/2014 & 4982-4986/2014 απερρίφθησαν όλες οι προσφυγές που είχαν κατατεθεί κατά του Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τις Υδατοκαλλιέργειες.
  Με λύπη μου διαπιστώνω οτι ο κος Δρίτσας παρασύρθηκε από ελαχίστους, μη γνωρίζοντας οτι οι ιχθυοκαλλιέργειες δεν ρυπαίνουν ( υπάρχουν σχετικές τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις και επιστημονικές μελέτες) και οτι η δραστηριότητα αυτή στηρίζει την τοπική οικονομία και βοηθάει στην καταπολέμηση της ανεργίας. Οι χώροι στους οποίους δραστηριοποιούνται οι ιχθυοκλλιέργειες, για τους οποίους εκτός των άλλων υπηρεσιών, ο ΕΟΤ έχει χορηγήσει σχετική άδεια, είναι έτσι διαμορφωμένοι που δεν μπορούν να αξιοποιηθούν τουριστικά. Επομένως η μια δραστηριότητα δεν επηρεάζει την άλλη σε αντίθεση δίνονται πολλαπλοί τρόποι στήριξης και ενίσχυσης της οικονομίας του τόπου.

 2. Mpampis says:

  Δριτσας…. μια τεράστια φούσκα της πολιτικής σκηνής.

  Όσοι ήμασταν το καλοκαίρι του 2013 στο Συγγρού στην ομιλία του, τραβάγαμε τα μαλλιά μας.

  Βέβαια τι περιμένεις από Φαρμακοποιό ? Το κράτος κανόνιζε πόσο θα πουλάει, πόσο θα κερδίζει, και πόσο ανταγωνισμό θα έχει.

  Έτσι θα φτιάξει και τον τουρισμό μας ?

  Με τις επιχειρήσεις που δεν θα έχουν σκοπό το κέρδος αλλά την κοινωνική προσφορά ?

 3. Ιωάννης Γκούμας says:

  Η έντονη δραστηριότητα και αύξηση ενός οργανισμού μπορεί να διαταράξει ένα οικοσύστημα. Ομοίως και η κατακόρυφη άυξηση της τροφής του εάν διαρεύσει από ελεγχομενο σύστημα.
  Αυτό που δεν ξέρουμε είναι το ποιες είναι οι προδιαγραφές μίας εγκατάστασης ιχθυοκαλλιέργιας, ενώ υπάρχει θεσμοθετημένη ελάχιστη απόσταση τέτοιων δραστηριοτήτων, όπως και άλλων κτηνοτροφικών δραστηριοτήτων από άλλες δραστηριότητες, όπως οικισμοί και παραθεριστικές παραλίες.
  Αν το χωροταξικό δεν τήρησε αυτές τις αποστάσεις, ότι δικαστική απόφαση και να πάρθηκε είναι άκυρη γιατί οι δικαστές δεν είναι εκτελεστική εξουσία, όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση δεν ήταν δικαστική ή νομοθετική εξουσία.

  Αυτά είναι λεπτομέρειες οι οποίες εάν άγνωστες, καθιστούν την όποια συζήτηση ατελέσφορη και μάλλον φιλολογική.

 4. Δημήτρης Γρίβας says:

  Κύριε Γκούμα,

  Όλοι μας δεν ξέρουμε τα πάντα. Ως εκ τούτου σας πληροφορώ ότι οι τροφές δεν είναι χαλικάκια να τα πετάμε στην θάλασσα. Έχουν ένα κόστος και μάλιστα σημαντικό για την ιχθυοκαλλιέργεια. Πρέπει να σας πω ότι το πόσο φαγητό θα φάει ένα ψάρι καθορίζεται από ειδικούς επιστήμονες, ιχθυολόγους, που έχουν σπουδάσει το αντικείμενο και πάντα η τροφή που δίνεται είναι λίγο πιο κάτω από αυτό που ζητά ένα ψάρι. Αυτό συμβαίνει διότι δεν επιζητούμε στην ιχθυοκαλλιέργεια να έχουμε ένα παχύσαρκο οργανισμό, καθότι οι παχύσαρκοι οργανισμοί είναι επιρρεπείς σε ασθένειες αλλά ένα οργανισμό εύρωστο, υγιή με σάρκα και όχι λίπος. Άρα καταλαβαίνετε ότι αμελητέες ποσότητες (κόκκοι)ίσως να φεύγουν στο θαλάσσιο περιβάλλον, που εκεί όμως καραδοκούν άλλα ψάρια ελευθέρας βοσκής τα οποία θα αρπάξουν το κόκκο που πιθανόν θα φύγει. Πρέπει επιπλέον να σας πω ότι στην ιχθυοκαλλιέργεια σεβόμαστε την φύση. Μπορεί τα ψάρια να ζουν υπό συνθήκες “αιχμαλωσίας”, αλλά κινούνται συνεχώς κάνοντας κύκλους στο κλουβί, είναι στο φυσικό τους περιβάλλον και η δε τροφή που τρώνε είναι ιχθυάλευρα, ιχθυέλαια και δημητριακά ( ρεγκάλευρα, μουρουνόλαδο και σιτάρι ή καλαμπόκι). Οι εγκαταστάσεις των ιχθυοκαλλιεργειών γίνονται σε περιοχές απομακρυσμένες από οικισμούς πόλης ή και τουριστικές εγκαταστάσεις. Πρέπει δε να σας πω και να σταματήσει η παραπληροφόρηση ότι οι ιχθυοκαλλιέργειες δεν ρυπαίνουν. Έχει αποδειχτεί και επιστημονικά τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο καθώς και τα τελευταία χρόνια έχουν εκδοθεί πλείστες δικαστικές αποφάσεις που αθωώνουν τελεσίδικα ιχθυοκαλλιεργητές και ιχθυοκαλλιέργειες για ρύπανση. Οι μηνυτές δεν μπόρεσαν να αποδείξουν με κανένα τρόπο ότι οι ιχθυοκαλλιέργειες ρυπαίνουν. Τέλος είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι όλα τα δικαστήρια αποφασίζουν εάν τηρείται η δεν τηρείται ο Νόμος, αυτή είναι η αρμοδιότητά τους. Τώρα θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ο αυξανόμενος πληθυσμός πρέπει να τραφεί. Ως εκ τούτου οι εντατικές καλλιέργειες με σεβασμό στο περιβάλλον πρέπει να δώσουν λύση στο πρόβλημα αυτό ( βιολογική καλλιέργεια, βιολογική κτηνοτροφία, γαλάζια ανάπτυξη κλπ). Ένα στοιχείο που θα ήθελα να σας δώσω ακόμα, σεβόμενος την φιλία με τον πατέρα σας είναι ότι η ιχθυοκαλλιέργεια είναι δραστηριότατα με χαμηλό δείκτη ενέργειας και για να σας δώσω ένα παράδειγμα να το καταλάβετε, για να πάρουμε ένα κιλό μοσχάρι ή χοιρινό χρειαζόμαστε 7-8 μονάδες ενέργειας ενώ για να πάρουμε ένα κιλό ψάρι χρειαζόμαστε 1,5 βαθμό ενέργειας, χαμηλότερο δείκτη ενέργειας στα τρόφιμα που θα χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον έχουν μόνο τα έντομα, που η Ασία ήδη καταναλώνει. Λοιπόν συμπερασματικά χρειάζονται όλες οι δραστηριότητες. Πρώτα η παραγωγή τροφίμων, δεύτερον η μεταποίηση και τελευταίο η παροχή υπηρεσιών στην οποία ανήκει και ο τουρισμός. Όλα αυτά μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να επισκεφθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα http://www.eurothirama.gr για να δείτε πώς έχουν παντρέψει την τουριστική ανάπτυξη με την παραγωγή.

  Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

 5. Τσιπούρας says:

  Ρε Γριβα εσύ τι είσαι κυβερνητικός εκπρόσωπος των ιχθυοτροφείων; Σε πληρώνουν; Πες μας και γιατί έχετε πληρώσει όλα αυτά τα προστίματα τόσα χρόνια και γιατί η Διας υποσχέθηκε ότι θα φύγουν τα ιχθυοτροφεία;

 6. Δημητρης Γριβας says:

  Κυριε τσιπουρα,
  Ειμαι αυτος που προσπαθω να δινω δουλεια σε συμπολιτες μου ωστε να ζουν αξιοπρεπως, να μην γινονται ζητιανοι στον καθε λεφτα.Ειμαι αυτος που διαχρονικα εχω σταθει διπλα στους συμπατριωτες μου χωρις να προσδωκω κανενα ωφελος και αυτο το κανω απο την εποχη που ημουν εθελοντης οδηγος ασθενοφορου και θα συνεχιζω να προσφερω με καθε τροπο.Πρωτιστως ομως γραφω το ονομα μου και δεν κρυβομαι.

 7. Δημητρης Γριβας says:

  Καταλαθως το σωστο **προσδοκω

 8. Τσιπούρας says:

  Μας έπεισες. Άμα δεν σου αρέσει η ανωνυμία να μην συμμετεχεις σε τέτοια σάιτ. Δεν μου είπες όμως ευεργέτη του Πορου “χωρίς ώφελος” (γελάνε και οι πέτρες): δουλεύεις στα ιχθυοτροφεία ή όχι; Τις καμπάνες γιατί τις φάγατε; Άντε τώρα να καταπατήσεις καμια δημοτική έκταση να περάσεις την ώρα σου.

 9. Τσιπούρας says:

  Ξεχασες να διορθώσεις το καταλαθως….

 10. Δημήτρης Γρίβας says:

  Κύριε Τσιπούρα,

  Πραγματικά δεν προσπάθω να πείσω κανέναν, ιδίως ανθρώπους που δεν έχουν το θάρρος της γνώμης του και κρύβονται πίσω από ψευδώνυμα. Σέβομαι τους κανόνες του σαιτ αλλα συνεχίζω να γράφω επώνυμα. Όλος ο Πόρος γνωρίζει ( αναγράφεται και στο ΤΕΒΕ μου) οτι είμαι ιχθυοκαλλιεργητής, άλλωστε δεν το έκρυψα από κανέναν. Συνεχίζω να υπερασπίζομαι την δραστηριότητα αυτή ασχέτως που δεν έχω ουδεμία σχέση με την εταιρεία ΔΙΑΣ.
  Σχετικά με τα πρόστιμα μπορείτε να μου πείτε πόσα πρόστιμα έχει φάει ο Δίας; Ακόμα και αν έχει φαει…ας πούμε οτι ένα εστιατόριο έχει πέντε τραπέζια παραπάνω απ’οτι θα έπρεπε και τρώει πρόστιμο, υποβαθμίζει το περιβάλλον; Πρέπει να καταλάβετε οτι αυτό που έχει σημασία και μόνο είναι οι τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις οι οποίες είναι αθωωτικές θέλετε δεν θέλετε.
  Τέλος σχετικά με τις καταπατήσεις δεν είστε καλά ενημερωμένος. Οι τίτλοι ιδιοκτησίας μου είναι από το 1858. Ο Δήμος είναι αυτός που προσπαθεί να καταπατήσει και οχι εγώ. Αν είχατε παρακολουθήσει τα Δημοτικά Συμβούλια θα το γνωρίζατε, όπως θα γνωρίζατε οτι υπάρχει και δικαστική απόφαση σχετικά με αυτό.

  Το ερώτημα είναι εσείς τι έχετε να κερδίσετε, που πίσω από ψευδώνυμα, πολεμάτε με τόσο πολύ μένος το πρόσωπό μου και τις ιχθυοκαλλιέργειες; μια δραστηρίοτητα που είναι ο πρώτος εξαγωγικός κλάδος της χώρας από τον οποίο ζουν χιλιάδες εργαζόμενοι σε ολή την επικράτεια, ιδίως στις δύσκολες συνθήκες που περνάει ο τόπος μας και όλοι ζητάνε να παράγει η Ελλάδα για να έχουμε κοινωνικές παροχές, να έχουμε πολιτισμό, να έχουμε την εθνική μας ανεξαρτησία;Αυτό μας το δίνει πρωτίστως η παραγωγή.

  Σας αφήνω να ψάχνετε για κανένα κόκκο φαγητού στον βούρκο που έχετε μάθει να κρύβεστε.

 11. Τσιπούρας says:

  Απλώς δεν μου αρέσει το θρασος σου κ Γριβα. Για αυτό και δεν βγήκες καν Δημοτικος συμβουλος γιατί ο κοσμος σε βαρέθηκε. Όσο για τους τίτλους σου έχει περάσει στην κυριόητητα του Δήμου και τώρα το ζητας πισω. Ειναι γνωστο σε ολους τι θες να κανεις. Αντε τωρα γιατι πολυ ασχοληθηκα

 12. Δημήτρης Γρίβας says:

  Κύριε Τσιπούρα,

  Ευχαριστώ που παραδέχεστε οτι το οικόπεδο μου ανήκει και για να σας ενημερώσω οι τίτλοι δεν έχουν περάσει στον Δήμο γιατί ο Δήμος για να τους πάρει έπρεπε πρώτα είτε να είχε αποζημιώσει εμένα ή τον πατέρα μου ή τους προγενέστερους ή να το έχω θέσει εγώ ο ίδιος σε κοινή χρήση με τη θέλησή μου και φυσικά με συμβολαιογραφική πράξη.
  Αφού είναι γνωστό τι κάνω, μπορείτε να ενημερώσετε και εμένα; Γιατί αυτό που κάνω είναι απλά να προστατεύω την περιουσία που μου άφησε ο πατέρας μου.
  Αν τώρα η δική μου συμπεριφορά σας ενοχλεί τόσο με αποτέλεσμα να τα βάζετε με έναν ολόκληρο κλαδο, από μόνο του αυτό λέει πολλά. Όσον αφορά την εκλογή μου να σας ενημερώσω αν δεν το ξέρετε οτι βγήκα 7ος, με την παράταξη που κατέβηκα, στις τελευταίες εκλoγές ενώ οι Ποριώτες με έχουν τιμήσει με την ψήφο τους και εκλέξει για 16 ολόκληρα χρόνια. Τολμήστε εσείς να βάλετε υποψηφιότητα έστω και σε κάποιο σύλλογο και να εκτεθείτε-αν και δεν πιστεύω οτι θα το κάνετε καθώς ουτε το θάρρος να γράψετε το όνομά σας δεν έχετε.

Σχολιάστε