Δ. Πάνου: Οι εκλογές τελείωσαν! Ο αγώνας συνεχίζεται!



DSC_1152Α. Την Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου του 2015, εκδικάζεται στην Αθήνα, στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η προσφυγή των Πολιτών του Πειραιά κατά του καταστροφικού “ΤΡΑΜ-ΤΡΈΝΟΥ’ μετά από αλλεπάλληλες και αναιτιολόγητες αναβολές. Ήρθε η κρίσιμη μέρα!Αλήθεια, πώς σκέπτεται να χειριστεί το θέμα η νέα  Δημοτική αρχή, Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι; Πίνοντας ουζάκι στην πλατεία του Δημαρχείου ή μήπως όλος ο Πειραιάς σύσσωμος:  Δήμαρχος,  Δημοτικοί Σύμβουλοι, Βουλευτές, Φορείς, Πολίτες οφείλουν να παρευρεθούν κοσμίως στο ακροατήριο του Συμβουλίου της Επικρατείας την  Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου του 2015, ώρα 09.30΄΄ π.μ. στην οδό Πανεπιστημίου 47-49, στην Αθήνα; Το θέμα καίει τον Πειραιά! Από μας εξαρτάται το μέχρι πότε θα είμαστε δέσμιοι των συμφερόντων των μεγαλοεργολάβων και των μεσαζόντων. Καιρός να σπάσουμε τις αλυσίδες! Μπορούμε!

Β. Πλειστηριασμοί της 4ης Φεβρουαρίου 2015! Όλοι στα ειρηνοδικεία 16.00΄΄-17.00΄΄ το απόγευμα!

Οι εκλογές τελείωσαν! Ο αγώνας συνεχίζεται! Οι εκλογές είναι πλέον παρελθόν. Έχουμε δικομματική κυβέρνηση που πρέπει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία! Όμως, οι πλειστηριασμοί συνεχίζονται! Η νέα κυβέρνηση οφείλει να πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα και να κόψει τον τσαμπουκά των Τραπεζών, που συνεχίζουν να απειλούν και να εκβιάζουν! Κανένα σπίτι, πρώτη κατοικία, καμία επαγγελματική στέγη, γραφείο, κατάστημα, εργαστήριο, μεταφορικό μέσο, κανένα χωράφι, πλεούμενο, εφόσον από αυτά βγαίνουν τα προς το ζην της οικογενείας μας στα ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Στο Πρωτοδικείο Πειραιώς έχουμε τα εξής ειρηνοδικεία: Πειραιώς (Νικήτα 12),  Νίκαιας, Αίγινας, Καλαυρίας (Πόρος),Σαλαμίνας, Σπετσών και Κυθήρων. Στο Πρωτοδικείο Αθηνών έχουμε τα εξής ειρηνοδικεία: Αθηνών (Κ. Λουκάρεως 14), Αμαρουσίου, Αχαρνών, Καλλιθέας, Κρωπίας, Νέας Ιωνίας, Περιστερίου, Χαλανδρίου, Ελευσίνας, Λαυρίου, Μαραθώνος, Μεγάρων και Ιλίου

 Πειραιάς, 2 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 13.00΄΄

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Δημήτριος Ν. Πάνου

Δικηγόρος-Πολιτειολόγος




Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης Γκούμας says:

    Είπανε, κόβονται οι πλειστηριασμοί. Ακυρώθηκαν διαγωνισμοί σικέ κλπ…. καλά πάμε. Ας είμαστε από κοντά και να ζητήσουμε και εμείς να βοηθήσουμε στην αλλαγή.

Σχολιάστε