Να περιμένουμε να καρποφορήσει πρώτα η διακήρυξη για την ανάθεση της εργολαβίας καταπολέμησης Δάκου και μετά να επέμβουμεΤελικά αυτός ο δάκος της Εληάς πρέπει να είναι πολύ ηλίθιο έντομο. Δεν μπορεί να καταλάβει ότι θα πρέπει να αναβάλει την προσβολή του στον ελαιόκαρπο επειδή η δημοπρασία ανάθεσης εργολαβίας για την καταπολέμησή του απέβη ‘’άκαρπος’’.
Το αν οι εληές αποβούν άκαρπες, δεν τον ενδιαφέρει καθόλου.

Κανονικά θάπρεπε να συμβουλευτεί (ο Δάκος) τον δημοσιογράφο κ. Κατσικάρη και τον αρσιβαρίστα κ. Σγουρό (ίσως πέφτω έξω στο άθλημα) για τον κατάλληλο χρόνο προσβολής ώστε να προκάνουν να έχουν αναθέσει την εργολαβία.
Γι αυτό την επόμενη εκλογική περίοδο να προσέξουν οι αγρότες, τι είδους δάκο ναψηφίσουν, που να είναι συνεννοήσιμος . Η τουλάχιστον, αν ο εκλεγμένος άρχων στερείται κομματικών συμβούλων που να γνωρίζουν το γεωργικό αντικείμενο, ας ρωτά τις αρμόδιες γεωργικές υπηρεσίες, που έχουν μακρά πείρα και γνώση του αντικειμένου και έχουν παράλληλα κατασυκοφαντηθεί από την επικρατούσα δεξαμενή σκέψης, και να μη ρωτούν τους 5 συμβούλους του υπερπεριφεριάρχη Σγουρού, μηχανικούς το επάγγελμα, για θέματα που είναι ζωτικά για τον αγρότη. Για τους δημοσιογράφους που θεωρούν το εαυτό τους κατάλληλο για να διοικήσει τη χώρα, δεν συζητάμε. Να κάνουμε σοβαρή κουβέντα.
Τάσος Γκούμας. Γεωπόνος.
( πρώην δημόσιος υπάλληλος, απ’ αυτούς που έχουν καταστρέψει τη χώρα, σύμφωνα με τους ληστές της δημόσιας δηλ. Λαϊκής περιουσίας).
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Παν. Χατζηπέρος says:

  Δέν είναι ΜΟΝΟ ο δάκος, είναι και τα κουνούπια……………

 2. Τάσος Γκούμας says:

  Παναγιώτη, έχεις δίκηο.
  Αυτά τα κουνούπια μας πίνουνε το αίμα και δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να τα αντιμετωπίσουμε. Ή αργούμε στις δημοπρασίες ή δεν εκλέγουμε πατριωτικές κυβερνήσεις.
  Βλέπεις αυτή η ”Παγκοσμιοποίηση” και η ασυδοσία της κίνησης κεφαλαίων των λεγομένων ”επενδυτών”, μας έχει στερήσει τη δυνατότητα να τα καταπολεμούμε. Ήθελα νάξερα που τα βρήκαν τα κεφάλαια. Οργώσανε; Σπείρανε; Θερίσανε; Δουλέψανε σε εργοστάσια; Πού παράγεται ο πλούτος; Στις τράπεζες και στα χρηματιστήρια; Τι παράγουν αυτά;
  Όπως ξέρεις, όλοι οι Λαοί του Κόσμου χρωστάνε το 98% του ΑΕΠ τους στους ”επενδυτές”!!! Αυτοί οι περίφημοι επενδυτές ποιοί να είναι;
  Τι λες; Να εφαρμόζαμε και σ’ αυτούς το ”Πόθεν έσχες;”
  Επειδή όμως, όπως πολύ καλά ξέρουμε εμείς οι Έλληνες ”τα πάντα ρει”, μόλις ξυπνήσει ο Λαός μας και οι άλλοι λαοι της Ευρώπης και καταλάβουν τι γίνεται θα τους πετάξουν έξω με τις κλωτσιές.
  Ελπίζω να μη είναι υπερβολικά αισιόδοξο!

Σχολιάστε