Μ. Δωρή-Κυριακάκη: Για ποιους λόγους πολιτεύομαιdoriΓράφει η Μαρίνα Δωρή – Κυριακάκη –

Εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαι με τα κοινά ατύπως στα πλαίσια της δουλειάς μου με τα πολιτιστικά είτε οργανώνοντας ποιητικές  βραδιές είτε θεατρικά έργα για τους συμπατριώτες μου. Δεχόμενη διαχρονικά προτάσεις να πολιτευτώ το απέφευγα λόγω της εργασίας μου στο Λύκειο Πόρου. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει ασυμβίβαστο ανάμεσα στην ιδιότητα του δασκάλου και την πολιτική. Σήμερα, έχοντας αποσπαστεί  πλέον από το σχολείο στο Τοπικό Αρχείο Πόρου,  νιώθω ανάγκη να ασχοληθώ πιο ενεργά με τα κοινά και να στηρίξω το Σπύρο Σπυρίδωνα έναν άνθρωπο, που εκτός του ότι υπήρξαμε συνάδελφοι πάντα με στήριξε ως δήμαρχος στις δραστηριότητες  μου. Επίσης πιστεύω από τις συζητήσεις που έχουμε κάνει, ότι εξακολουθεί να  έχει υψηλό όραμα για τον τόπο και αρκετή ευρωπαϊκή εμπειρία πλέον μετά τη θητεία του σε διάφορες υψηλές θέσεις της Τοπικής αυτοδιοίκησης.

Οι λόγοι λοιπόν που με παρακίνησαν να θέσω υποψηφιότητα  με τη ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι:

1) Θέλω να αποδείξουμε ότι ο Πόρος μπορεί να γίνει κέντρο πολιτισμού και να αποκτήσει ξανά ζωή με πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις, συναυλίες και δρώμενα. Σε αυτή την κατεύθυνση μπορούν να βοηθήσουν οι δραστήριοι πολίτες και οι τολμηροί επιχειρηματίες, διότι μέσω αυτών θα ωφεληθεί ο τουρισμός-η βαριά βιομηχανία του τόπου μας

2) Θέλω να εξασφαλίσουμε τη βοήθεια του Δήμου στις έξυπνες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, που είναι  απαραίτητη στους χαλεπούς καιρούς που περνάμε.

3) Θέλω να κάνουμε τον Πόρο  πρωταγωνιστή στις προσπάθειες νοικοκυρέματος της Ελλάδας, εξασφαλίζοντας το σεβασμό του δημοσίου πλούτου και αγαθών (Να μην γίνεται διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, να υπάρχει παντού διαφάνεια και σεβασμός στα κληροδοτήματα των ευπατρίδων Ποριωτών, που θα μπορούσαν με τη σωστή χρήση να αποφέρουν σημαντικά έσοδα στο δήμο μας) .

Ο Σπύρος Σπυρίδωνας τίμησε την Περιφέρεια Αττικής, την Ελλάδα και την Ευρώπη αναλαμβάνοντας κομβικό ρόλο στη λειτουργία της Επιτροπής των Περιφερειών, του ευρωπαϊκού οργάνου εκπροσώπησης της αυτοδιοίκησης. Σήμερα αποφασίζει να επιστρέψει στον Πόρο  μετά από μια μεγάλη  διαδρομή. Όλοι θυμόμαστε ότι αναβάθμισε τον Πόρο. Άτομα κλειδιά στην Ευρώπη αναγνωρίζουν και σέβονται τον Σπύρο Σπυρίδωνα και έτσι ο Πόρος θα αποκτήσει εξαιρετικά μεγάλο πλεονέκτημα στα ευρωπαϊκά προγράμματα και στις διεθνείς συναντήσεις. Θεωρώ ότι η εκλογική επιτυχία του Σπύρου Σπυρίδωνα  στην παρούσα φάση θα αναδείξει τον Πόρο σε ευρωπαϊκό κέντρο συναντήσεων.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και των δύο ψηφοδελτίων για την καλή απόφαση τους να προσφέρουν ενεργά στα κοινά. Έχω τη χαρά να γνωρίζω τους περισσότερους από την εργασία μου στο Λύκειο Πόρου και είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε μια πολύ δημιουργική θητεία. Έχω όμως μια ένσταση. Στη Δημοκρατία, η εξαγορά ψήφου είναι πολύ κακός οδηγός που την εκτροχιάζει. Παρακαλώ πολύ να σταματήσει αυτή η πρακτική, που ακούω ότι γίνεται και να την καταδικάσουμε, πριν μας καταδικάσει στην απώλεια της δημοκρατικής μας ελευθερίας.

 

ΜΑΡΙΝΑ ΔΩΡΗ- ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»
Comments (23)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ypatia says:

  μια κ αναφερετε για την εξαγορά ψηφου συμφωνω απολυτος αλλα ξερετε πολύ καλα από ποιους γινετε κα 8α πρεπει να τους καταγελετε κ όχι να τα ψιθυρίζετε αναμεταξύ σας γινετε από τον δικο σας συνδιασμο κ από συγκεκριμενα ατομα ,τους γνωρίζετε πολύ καλα αλλα δεν μιλατε.
  Να το λεμε χωρις να το πολεμαμε δεν μ λεει τιποτα.

 2. Καΐκας ΓΙώργος says:

  Κυρία Δωρή θα μου επιτρέψετε να έχω μια ένσταση στην ένστασή σας.

  Η εξαγορά της ψήφου ήταν πάγια πολιτική πρακτική του παρελθόντος. Το κοινώς λεγόμενο ρουσφέτι. Ποιος πολιτικός που θεωρείται επιτυχημένος δεν το έχει χρησιμοποιήσει κατά κόρον;

  Θεωρώ άδικο να χρεώνουμε σε νέους πολιτικούς, που δεν έχουν διοικήσει ούτε μία ώρα, πρακτικές εξαγοράς ψήφων.

  Αν βέβαια ο υπαινιγμός σας δεν αφορά στο Δημητριάδη, τότε με βρίσκετε απολύτως σύμφωνο.

  Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

  Καΐκας Γιώργος.
  Υποψήφιος δηµοτικός σύµβουλος με την Αλλαγή Πορείας.

 3. Kωστης says:

  Συμφωνούμε όλοι για το θέμα της εξαγοράς ψήφου. Και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτό που λέει η κ. Δωρή ότι ακούει (προφανώς στο συνδυασμό της – δεν νομίζω να συχνάζει στο γραφείο του κ. Δημητριάδη) ότι η πρακτική αυτή «γίνεται». Εφ οσον η κ. Δωρή κάνει επώνυμα τέτοια καταγγελία, οφείλει να εξηγήσει τι εννοει.
  Θέλω να προσθέσω επίσης και το θέμα της εξαγοράς υποψηφίων συμβούλων. Είναι απαράδεκτο να δίνονται υποσχέσεις για βολέματα παιδιών (να βολευτεί το δικό μας και άσε των υπολοίπων να κόψουν τον λαιμό τους) και έτσι οι γονείς τους να πείθονται να βάζουν υποψήφιοι. Είμαι σίγουρος ότι η κ. Δωρή θα το καταδικάζει εξίσου και αυτό.

 4. Γιώργος Κουτουζής says:

  Με πάρα πολύ έκπληξη πληροφορήθηκα την κάθοδο της αξιοσέβαστης κας Μαρίνας Δωρή στις επικείμενες εκλογές. Προσπαθώ ακόμα να κατανοήσω τον τρόπο με τον οποίο διαλύονται οι ιδεολογίες προς χάρην ιδιοτελών σκοπών και ενώ διαχρονικά οι φιλόλογοι, διδάσκουν ότι ο Σωκράτης προτίμησε το κόνιο από το να αναιρέσει τις διδαχές του προς τους μαθητές του. Επίσης ο μεγάλος Άκης Πάνου είπε ότι “οι καλοί πολιτικοί” είναι πιο επικίνδυνοι διότι συμπαρασύρουν τον λαό οδηγώντας τον προς από τους επαγγελματίες πολιτικούς.
  Επίσης θα ήθελα μια εξήγηση για το θέμα της εξαγορας ψήφων: Άπο πού το ακούσατε και για ποιόν; Αν δεν απαντήσετε πετάτε λάσπη στον ανεμιστήρα και δεν το περίμενα από εσάς.

 5. Μαρία Κ. says:

  Αγαπημένη μου Καθηγήτρια
  Πάντοτε θα σε τιμώ και θα σε ευγνωμονώ για όσα μου προσέφερες ως εκπαιδευτικός. Στο πρόσωπο μου, παρέδωσες στην κοινωνία, έναν άνθρωπο με κριτήριο, μόρφωση, αξιοπρέπεια και ηθικές αξίες.
  Οι λόγοι για τους οποίους πολιτεύεσαι, επιβεβαιώνουν την εκτίμηση που σου έχω. Ωστόσο, αγαπημένη μου Καθηγήτρια, θα μου επιτρέψεις να σου εκφράσω και την δική μου ένσταση σε όσα αναφέρεις.
  Με όλο το σεβασμό που σου έχω, θεωρώ ότι πολιτεύεσαι για τους σωστούς λόγους, με την λάθος πλευρά. Η υποψηφιότητα σου, επιχειρεί να δώσει… άλλοθι σε ένα σύστημα παρωχημένο και σάπιο.
  Αναφέρεσαι σε εξαγορά ψήφων, όμως ξέρω πολύ καλά, ότι γνωρίζεις κατά βάθος ότι στηρίζεις ένα σύστημα, που για χρόνια συντηρούταν στην εξουσία, μέσα από χάρες, στραβά μάτια και ρουσφέτια.
  Ένα σύστημα, που απέδειξε διαχρονικά πως η διαφάνεια, η ισονομία και η αξιοκρατία δεν ήταν τα αυτονόητα και δεν υπήρξαν ποτέ τα απαραίτητα συστατικά της Δημοκρατίας την οποία επικαλείσαι.
  Αγαπημένη μου Καθηγήτρια
  Παρόλη την αγάπη που σου έχω, ομολογώ πως με απογοήτευσες και δεν σου κρύβω ότι νιώθω προδομένη. Δυστυχώς στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, θα με βρεις απέναντι σου. Αυτό φυσικά δεν αναιρεί την αγάπη και την εκτίμηση που σου έχω.
  Όμως σου έχω εμπιστοσύνη και σου εύχομαι ολόψυχα να εκλεγείς, γιατί άνθρωποι σαν κι εσένα, είναι απαραίτητοι για το αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο.
  Με απεριόριστη αγάπη
  Μια παλιά μαθήτρια σου…

 6. Κ.Π. says:

  Η κυρία Δωρή προφανώς μας τρολλαρει…

 7. ΜΑΡΙΝΑ ΔΩΡΗ says:

  Αγαπητέ Κωστή (βαλε το ονομα σου δεν είναι ντροπή).Εγώ για τα παιδιά των άλλων,όπως τα ονομάζετε δηλ. των συμπατριωτών μου, θυσίασα τη ζωή μου 30 ολόκληρα χρόνια και τα δικά μου παιδιά πάντα τα είχα στο περιθώριο.Ευτυχώς ειναι πολύ άξια και έχουν καταφέρει πολλά χωρίς το δικο μου σπρώξιμο, το οποίο σας διαβεβαιώ δεν έχουν ανάγκη.Μην κάνετε ανωνύμως και εκ του ασφαλούς σενάρια εξαγοράς συνειδήσεως… δεν ανήκω σε αυτό το κλίμα και το ξέρετε καλά, αν ποτέ έχετε σχετιστει μαζί μου.Γνωρίζω τον κ.Σπυρίδωνα 30 χρόνια απο τον καιρό που εργαζόμαστε μαζί στη Σ.Μ.Υ.Ν. και πολυ απλά αποφασισα να κάνω μια προσωπική ‘ανατροπή’μιας και δεν ειμαι φετος στο σχολείο και να ασχοληθώ με τα κοινά, αν το εγκρίνουν οι συμπατριώτες μου.Πρέπει να αισθάνομαι ενοχές γι΄αυτό, ενω ,αν ήμουν στην παραταξή σας, θα είχα την πλήρη ηθική καταξιωση;Η πολιτική δεν είναι κοκορομαχίες αλλά επιχειρηματολογία και όραμα.Αν τα διαθέτετε, σας ευχομαι να εκλεγείτε και αν υπήρξατε μαθητής μου, θα χαρώ διπλά.Παρακαλώ πολύ για μενα πεστε ό,τι θέλετε αλλά με τα παιδιά μου μην ξαναασχοληθείτε.

 8. Κωστής says:

  Δεν μίλησα για τα δικά σας παιδία γιατί αρπάζεστε; Συμβαίνει κάτι που δεν το ξέρουμε και σας κάνει ευερέθιστη;

  Το όνομά μου το έχω βάλει. Το επώνυμό μου δεν πρόκειται. Αφού συμμετέχετε σε αυτόν τον ιστότοπο θα πρέπει να ανέχεστε τα μη επώνυμα σχόλια…

  Να δω τί θα απαντήσετε όμως σε αυτούς που έχουν σχολιάσει επωνύμως….

  Φυσικά σχολιάσατε μόνον το ανώνυμο δικό μου σχόλιο γιατί μάλλον σας βόλευε……

  Ούτε εξηγήσεις δώσατε.
  Τελικά φοβάμαι ότι πολύ γρήγορα γίνατε μια από τα ίδια κι εσείς. Μία κοινή λασπολόγος.
  Υγ>κρίμα πολύ κρίμα

 9. Νικος says:

  Ένσταση!
  Ωραίο το κόλπο να αναφερθείς αορίστως αγαπητή Μαρίνα, σε εξαγορές ψηφοφόρων. Οι περισσότεροι θα καταλάβουν ότι αναφέρεσαι στον Δημητριάδη. Πιάνει και την δική μας πλευρά όμως. Το πιάσαμε το μήνυμα: «μην ψηφίσετε τους παλαιοκομματικούς του Σπυρίδωνα, ψηφίστε εμένα που διαφέρω σαν τη μύγα μες στο γάλα».
  Αφού διαφέρεις τόσο, έπρεπε να αναφερθείς και στον τέταρτο λόγο για τον οποίο πολιτεύτηκες. Εγώ θα τον έγραφα κάπως έτσι:
  4) Θέλω να εφαρμοστούν τα Μεσογειακά Προγράμματα και να προσληφθεί μια συγκεκριμένη ειδικότητα στον Δήμο μας.
  Ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο!

 10. Νemesis says:

  Κα Δωρή ορισμένα απ’αυτά που γράφετε μόνο ως αστεία μπορώ να τα εκλάβω,η πορεία του κου Σπυρίδωνα γνωστή και καθόλου αμελητέα αλλά η προσφορά μιας βασιλόπιτας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Συγγρού, μιας λαγάνας στο Μύλο τις Απόκριες, ή ακόμα και η γιορτή της σαρδέλας στο Κανάλι το καλοκαίρι,πραγματικά τους πιο πολλούς απο μας, μας αφήνει παντελώς αδιάφορους.ΒΙΟΚΑ απαντήσεις και λυση εδώ και τώρα για το έγκλημα του ΝΕΩΡΙΟΥ ποιος θα λογοδοτήσει γι αυτην την καταστροφη κα Δωρή? Μήπως ο άνθρωπος που ηγείτε της παράταξης της οποίας πολιτεύεστε? Όσο για την εξαγορά ψήφων θα σας συμβούλευα στο σπιτι του κρεμασμένου να μην μιλάτε για σκοινι γιατί θα βρεθείτε προ εκπλήξεως

 11. Bella Ciao says:

  Η κυρία Δωρή ήταν μία από τις καλύτερες καθηγήτριες στο σχολείο. Οι τοπικές δράσεις που οργάνωσε με τους μαθητές της ήταν εξαιρετικές και πολλοί από μας τις θυμόμαστε με μεγάλη εκτίμηση. Η συμβολή της στο Δήμο θα είναι σίγουρα πολύτιμη. Καλή τύχη και δύναμη στον προεκλογικό σας αγώνα!

 12. ΜΑΡΙΑ says:

  ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κα ΔΩΡΗ. ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

 13. Ελενα says:

  Καθόλου κρεμασταρια. Η υποψηφιότητα της κας Δωρή ειναι μια όαση σε ενα φτωχό ψηφοδέλτιο. Προσωπικά δεν ειμαι ψηφοφόρος του κ. Σπυριδωνα αλλα εύχομαι να εκλεγεί η κα Δωρή σε ενα συνδυασμο όπου οι ψηφοφόροι θα σταυρωσουν με βάση το σόι, την κουμπαρια και το ρουσφέτι. Σε ενα συνδυασμό, όπου στο τέλος οι φελλοί θα επιπλευσουν. Καλη σας επιτυχία κα Δωρή.

 14. Μπρεχτ says:

  Γουστάρω bella ciao με τα 1000!!!!!!

  Τώρα ξέρουμε περίπου κ το εύρος της ηλικίας σου.

  Τα υπόλοιπα τα έχουν πει οι παραπάνω. Δεν περιγράφω άλλο!!!!

  http://m.youtube.com/watch?v=OyMA84-mowI

 15. Π.Ρ. says:

  Δε θα σταθώ στο αν η κυρία Δωρή έχει κάποιο προσωπικό όφελος από την υποψηφιότητά της στο ψηφοδέλτιο του κύριου Σπυρίδωνα, όπως ακούγεται τελευταία. Στην τελική ανθρώπινο είναι.

  Στα όσα γράφει περί εξαγοράς ψήφων, λίγο πολύ με κάλυψαν οι προηγούμενοι θυμίζοντάς της ποιοι για χρόνια πολιτεύονται με ρουσφέτια, εκδουλεύσεις, ακόμη και απειλές.

  Θα ήθελα να σταθώ όμως στο σημείο που αναφέρει πως πολιτεύεται για:
  “να υπάρχει παντού διαφάνεια και σεβασμός στα κληροδοτήματα των ευπατρίδων Ποριωτών, που θα μπορούσαν με τη σωστή χρήση να αποφέρουν σημαντικά έσοδα στο δήμο μας”

  Και ερωτώ, είχαμε τον τελευταίο μήνα Ποριώτες ευπατρίδες οι οποίοι άφησαν τίποτα καινούρια κληροδοτήματα στο δήμο μας και γι αυτό αποφάσισε να πολιτευθεί;

  Μάλλον όχι. Θεωρεί λοιπόν πως στα παλιά κληροδοτήματα δεν έχει γίνει σωστή χρήση και άρα, όπως γράφει, δεν απέφεραν σημαντικά έσοδα στο δήμο μας; Αν το πιστεύει, δεν έχει παρά να ρωτήσει τους συνυποψήφιους της, που ήταν οι υπεύθυνοι, γι αυτό.

  Αν της απαντήσουν, ας μας το μεταφέρει να μάθουμε και εμείς.

 16. Γεωργία says:

  Να ρωτήσω ποια είναι η αυτοκριτική του αρχηγού σας κυρία Δωρή στην επιλογή των συμβούλων του;

  είδε, άκουσε, γνωρίζει προσωπικά τον καθένα, ξέρει το έργο και το μη έργο του καθενός.

  Αποφάσισε να “κόψει” κανέναν από τους προηγούμενους ώστε να δείξει ότι έκανε αξιολόγηση αυτών από τα καταστροφικά 8-9 χρόνια που πέρασαν; ΟΧΙ, ΟΧΙ, μην τα τσουγκρίσουμε με κανα σόι μέρες που είναι, αμαρτία.

  Όποιος είπε το ναι, μέσα στο ψηφοδέλτιο, μέσα στον κουβά.

  Για να μην αναφέρουμε αυτά που ακούγονται και γνωρίζετε ότι πρώτα από όλα, οι ΙΔΙΟΙ οι σύμβουλοι δέχτηκαν πιέσεις να κατέβουν, για να υπάρχουν οι ψήφοι των σογιών από πίσω. Να είμαστε και λίγο ρεαλιστές κυρία Δωρή. Αυτό κι αν είναι εξαγορά ψήφων, μαζική. Όσο για την ατομική εξαγορά, αν δεν σας αρέσει να αποφεύγετε φαγητά σε γνωστές παραλιακές ταβέρνες.

  Κοιτάξτε τα εν οίκω σας λοιπόν, κι αφήστε τους άλλους. Οι εκλογές αυτές όσο πιο βουβές τόσο πιο καλές, ειδικά για εσάς και την παράταξη σας.

 17. Dimdim says:

  ωραία troll-λογική

  Κακοί είναι μόνο οι άλλοι. Η αλλαγή πορείας έχει δογματικά την αποκλειστικότητα στο “καλό”. Όποιος δεν είναι μαζί της είναι με τους κακούς.

  Τελικά ποιο είναι το καινούργιο της Αλλαγής Πορείας ?

  Αντιπαράθεση βάση επιχειρημάτων δεν γίνεται. Όποιοι πάνε με την Δύναμη Ενότητας είναι μέρος του σάπιου κατεστημένου, συμμέτοχη της αποτυχίας, και άλλα ωραία γαλλικά, ενώ όποιοι πάνε με την Αλλαγή Πορείας είναι εγγύηση για το νέο, το ωραίο, το τίμιο, το καθαρό. Δεν έχει σημασία το πολιτικό παρελθόν των υποψηφίων της Αλλαγής Πορείας, δεν έχει σημασία αν πέρασαν από τον Σπυρίδωνα ή τον Στρατηγό. Σημασία έχει που πήγαν στην Αλλαγή Πορείας.

  Τελικά το μόνο που άλλαξε από τον παλαιοκομματισμό για την αλλαγή πορείας είναι οι ταμπέλες, αντί να θεωρείτε αρνητικό για τον αντίπαλο η κομματική ταμπέλα, θεωρείτε απλά η ταμπέλα του συνδυασμού.

  Πατριώτες, λάθος δρόμο έχουμε πάρει…..

 18. Μπρεχτ says:

  Dimdim κατ αρχην με συγχωρείς πολύ που δεν σε συμπεριέλαβα στη λίστα με τα παπαγαλάκια! 1000 συγγνώμη!
  Η αλήθεια είναι ότι η Αλλαγή Πορείας έχει αποκλειστικότητα στο καινούργιο. Βάλε τα ψηφοδέλτια διπλα δίπλα…Το καλό μένει να αποδειχθεί.
  Η Δύναμη ενότητας από την άλλη έχει αποκλειστικότητα στο παλαιο-δεινοσαυρικό και έχει αποδείξει το κακό περίτρανα!
  Ε όχι και δεν έχει επιχειρήματα η Αλλαγή Πορείας. Θα δεχόμουν να πεις ότι δεν συμφωνείς γιατί ειναι δικαίωμά σου. Όχι όμως ότι δεν έχει θα μας τρελάνεις τελείως. Έχει και είναι καταγεγραμμένα. Αν θες όμως να πετάει ο γάιδαρος να μην στο χαλάσω: η Δύναμη ενότητας τί επιχειρήματα έχει; Για πες μου…..

  Χαίρομαι πάντως που αναγνωρίζεις ότι έχουμε πάρει ως Ποριώτες δρόμο προς τον Δημητριάδη!!!

 19. pantelis says:

  Κυρία Μαρίνα, εκτιμητέα η παρουσία σας και η προσφορά σας στο σχολείο μας και στον Πόρο και το γνωρίζουμε όλοι μας από πρώτο χέρι, αλλά όπως θα διαπιστώσατε, από τον λίγο καιρό που εκδηλώσατε επιθυμία και υποψηφιότητα, στον πολιτικό στίβο δεν είναι έτσι εύκολα τα πράγματα και η κάθε σας λέξη και φράση μετριέται, ζυγίζεται και κρίνεται ανάλογα από τον λαό, γίνεστε πλέον δημόσιο πρόσωπο και εκτίθεστε στην κρίση του κάθε δημότη.

  Επί της αρχής συμφωνώ με όσα λέτε για την εξαγορά της ψήφου, αλλά όπως διαπιστώσατε ακόμη και οι της δικής σας παρατάξεως πέσανε να σας φάνε. Αυτό και μόνον θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις για καταστάσεις που ήδη προυπάρχουν και σεις απλά τώρα τις διαπιστώνετε.

  Έχετε δύσκολο αγώνα από εδώ και πέρα, αλλά σας εύχομαι καλή επιτυχία, γιατί τουλάχιστον εσείς είστε άφθαρτη μέχρι στιγμής.

  Ελπίζουμε να μην μας απογοητεύσετε.

 20. Marika says:

  Panteλ idis. Καταλαβαίνω οτι δεν σου αρέσει η δύναμη ενότητας και ο Σπυρίδωνας οπως καταλαβαίνω πως ούτε και η αλλαγή πορείας , αλλα τι να κανεις ; Αλλα δεν χρειάζεται να γράφεις οτι τις κυρίας δωρη οτι της την πέσανε και οι δικοίtis . που το ειδες γραμμένο αυτό και το λες ; Λες λόγια που δεν ισχύουν έτσι για να πεις κάτι ; Φαντασίοπληκτος εισαι ;

 21. pantelis says:

  Κυρία Marika σε παραπέμπω στα παραπάνω σχόλια των χρηστών ypatia, κωστή, και Nikos, ειδικά του τελευταίου. Δεν θέλει και μεγάλη φαντασία νομίζω. Ευχαριστώ.

 22. Marika says:

  Panteli όλοι αυτοί που μου είπες ειναι ( υποστηρίζουν) της αλλαγής πορείας και λένε
  Την γνώμη τους και όχι απο την άλλη παράταξη .
  Τι πίνεις ;

 23. antonis karathanasis says:

  Α βρε θεοχαρη η dim h troll οπωσ σου αρεσει να λες συνεχια.Ολοι βλεπουμε οτι το ψηφοδελτιο του σπυρου ειναι ετσι φτιαγμενο οστε να βγουν παλι οι παλιοι.μετα τισ εκλογεσ που θα εχει χασει οσοι με διαβαζουν να με θυμιθουν και να δουν την αληθια που μολισ τωρα λεω.οπως εγραψα και σε αλη ενοτητα για το λογο του σπυρου για τον τουρισμο ολοι καταλαβαμε οτι δεν εχει πια τιποτα νεο να δωσει.
  απλα περίγραψε με πολιτικάντικα λογια μια απο τα ιδια.δηλαδη οτι ισχιει σημερα και οτι ισχιε χτεσ.Με λιγα λογια ειπε οτι θα κανει :1)μια τουριστικη επιτροπη που ηδη υπαρχει.2)θα αφησει το συγγινονιακο ετσι όπωσ ειναι μονο που θα επιβαλει στουσ βαρκαριδεσ να κανουν δρομολογια3)θα αγορασει φεριμποτ για να κανει μονο βραδινα δρομολογια (χορισ καν να τον νιαζει αν βγενει οικονομικα και αν και που θα βρει λεφτα)4)εκλεψε και μοστραρε για δικη του ιδεα την αποστολη γραματων σε σωματια και συλογουσ και σχολια για να ερχονται εδω σαν εκδρομεσ.5)το ΚΕΠΟΡΟΣ που στην επιστολη του παραδεχετε ο ιδιοσ στο τελοσ οτι ειναι δυσκολο και λεει στο (φιλο)του οτι αν τελικα δεν γινετε του εχει σα παραταξη προτασησ χωρισ ομως να λεει ποιεσ (γιατι απλα δεν εχει).
  ΤΟΣΟ ΡΙΧΟΣ ΤΟΣΟ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟς ΕΓΓΛΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΟΙΣΜΟ ΤΟΥ .Ο κοσμοσ το βλεπει δεν ειναι χαζοσ.πως να εμπιστεφτει λιπον ο κοσμοσ εναν τελιωμενο απο ιδεεσ παλιομοδιτη που δεν εχει κατι νεο να πει παρα μονο να κανει τα χατηρια 4 οικογενιων .Ασ ανιξουμε παρακαλω τα ματια μασ να σταματησουν τα πεδια μασ να φεβγουν και να ξεκολησει επιτελουσ το νησι απο το πισωγυρισμα.
  συχορεστε την ανορθογραφια μου .ευχαριστω.

Σχολιάστε