Η πλήρης εγκατάλειψη της ιδεολογίας του ΠΑΣΟΚΦωτό: Μπάμπης Κανατσίδης

Γράφει ο Τάσσος Γκούμας –

Σχετικά με το πρόσφατο απόκτημά μας ως σ/ν της κ. Διαμαντοπούλου.

Αντιγράφω τον τίτλο δημοσιεύματος της ”Ε” για το νομοσχέδιο της κ. Διαμαντοπούλου για τα Πανεπιστήμια:

”ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ 15ΜΕΛΗ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ 7 ΕΞΩΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ • ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ”.

Παρατηρώ,
Ανίσχυροι (νομικά) ήταν οι φοιτητές και επί δικτατορίας.
Μετά το νομοσχέδιο της Διαμαντοπούλου και ιδιαίτερα το κομμάτι του, ότι την διοίκηση των Πανεπιστημίων θα ασκούν διορισμένοι κομματάρχες από το εκάστοτε κυβερνών κόμμα, είτε της οικογένειας Παπανδρέου, είτε της οικογένειας Καραμανλή, είτε της οικογένειας Μητσοτάκη, είτε καμιάς Χούντας, της οποίας το έγκλημα θα είναι ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ και επομένως θα ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΙΚΑΙΟ, η δημοκρατική αστυνομία θα προστατεύει, δημοκρατικά, τους χώρους του Πολυτεχνείου και Πανεπιστημίου, όπου δεν θα υπάρχει άσυλο, με τη βοήθεια των λαμπρών κουκουλοφόρων νέων που φαίνονται στα video της Πλατείας Συντάγματος.
Επ’ ευκαιρία, αν ο νόμος της κ. Διαμαντοπούλου ίσχυε επί χούντας, δεν θα χρειαζόταν και το τανκ να σπάσει την πόρτα. Αρκούσε η εφαρμογή του νόμου, που εφ’ όσον ήταν και ψηφισμένος από ”δημοκρατική” κυβέρνηση, θα είχε και το άλλοθι ότι ψηφίστηκε από τους εκπροσώπους της πλειοψηφίας του Λαού (τελευταία πλειοψηφία 23%).
Και αναρρωτιέμαι, αυτό το κράτος, που στις θέσεις ευθύνης, επί σειράν ετών διορίζει κομματικούς ακατάλληλους για το αντικείμενό τους με μόνο ”εφόδιο” την κομματική προσφορά, αυτοί οι πολιτικοί που βάζουν το λεγόμενο ”πολιτικό κόστος” πάνω από το συμφέρον του Έθνους και που έριξαν τη χώρα στα βράχια, αυτοί θα διορίζουν και τις διοικήσεις στα Πανεπιστήμια;
Ο σκοταδισμός στην ‘’δημοκρατική’’ του έκδοση.
Και η Χούντα τα απαγόρευε, τα άσυλα και τα άλλα, αλλά έπεσε.
Έπεσε;
Η κ. Διαμαντοπούλου πολύ μας βοηθάει να καταλάβουμε που βρισκόμαστε. (Αυτό το τελευταίο δεν το έχει καταλάβει η ίδια).

Τάσσος Γκούμας, υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ από τότε που λεγόταν αριστερή πτέρυγα της Ε.Κ. δηλ. για 45 πάνω-κάτω χρόνια, όχι όμως και από το 2007 και μετά, μη αποδεχόμενος την άκρως προσβλητική για το Λαό, φεουδαρχική οικογενειοκρατία και μη διατεθειμένος να αποδεχθώ ότι ”η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες”.
Σχολιάστε