Επιστολή αναγνώστη: Χρειάζονται εργασίες στο Ασκέλι


Φωτογραφία αρχείου

Φωτογραφία αρχείου

Ο αναγνώστης μας κ. Παναγιώτης Μουστάκας, μας απέστειλε το ακόλουθο μειλ με το οποίο επισημαίνει την αναγκαιότητα ορισμένων εργασιών στην παραλία του Ασκελίου:

Κύριε Κανατσίδη

Είναι γνωστό ότι το Ασκέλι εξυπηρετεί τον κύριο όγκο του τουρισμού του νησιού. Έχοντας αυτό υπόψη θα πρέπει αρχές και κάτοικοι να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι κοινόχρηστοι και εξυπηρετούντες τους μονίμους κατοίκους αλλά και, κυρίως, τους επισκέπτες χώροι   να είναι σε άψογη κατάσταση. Δυστυχώς η παραλία του Ασκελιού εδώ και χρόνια παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης. Τα παγκάκια έχουν σχεδόν καταστραφεί, τα σκαλιά πρόσβασης στην παραλία έχουν διαλυθεί με τους λουομένους να υποχρεούνται είτε να “πηδούν” από το πεζούλι είτε ,οι ηλικιωμένοι, να περπατούν από 10 έως 30 μέτρα για να βρούν σημείο πρόσβασης, στο πεζοδρόμιο από οικία Παύλου μέχρι Ευρυάλη το τσιμέντο των αρμών έχει φύγει  με αποτέλεσμα  τον κίνδυνο ατυχήματος, τέλος οι ευκάλυπτοι της παραλίας, πλην εκείνου ο οποίος ευρίσκεται δίπλα από το περίπτερο έχουν να κλαδευτούν πάνω από πέντε χρόνια.

Ελπίζω ότι η νέα Δημοτική Αρχή, η οποία μέχρι σήμερα έχει δείξει και ικανότητες και θέληση και αποφασιστικότητα θα μεριμνήσει για την έγκαιρη αποκατάσταση πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΟΤΙΣΑ says:

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ; ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΛΑΘΩΝ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ… ΧΑΘΗΚΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ 11.ΟΟ…..

Σχολιάστε