Επιστολή αναγνώστη για την αντιπαράθεση για τον ΒΙΟΚΑ______ - 2Η ακόλουθη επιστολή μας εστάλη με μειλ από τον αναγνώστη του Porosnews κ. Παναγιώτη Μουστάκα.

“Κύριε Διευθυντά

Με θλίψη και δυσφορία παρακολουθώ τελευταίως την δια επιστολών αντιπαράθεση προεκλογικής μορφής μεταξύ του νυν και του πρώην αντιπεριφεριαρχών της περιοχής σχετικά με κάποια μελέτη για τον ΒΙΟΚΑ. Δυστυχώς στην αντιπαράθεση ενεπλάκει και ο κ. Δήμαρχος Πόρου.  Θα μου επιτρέψετε να επισημάνω, μέσω της  εφημερίδος σας, εις τους  κυρίους αυτούς ότι: Πρώτον. Η προεκλογική περίοδος τελείωσε με τις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές κατά τις οποίες οι πολίτες έκριναν ένα έκαστον των υποψηφίων είτε από το έργο του είτε από το πρόγραμμά του. Δεύτερον. Οι κάτοικοι του Πόρου οι οποίοι πλήρωσαν (μέσω της φορολογίας εισοδήματος) την κατασκευή του ΒΙΟΚΑ, που συνεχίζουν να πληρώνουν για την αποκατάσταση των  παρουσιαζομένων ανωμαλιών, που πλήρωσαν τέλη συνδέσεως,και που τέλος πληρώνουν ανά δίμηνο τέλη αποχετεύσεως(από τα ακριβότερα της Χώρας)ενδιαφέρονται για την σωστή λειτουργία του ΒΙΟΚΑ και, φυσικά, όχι για τις προσωπικές αντιπαραθέσεις των διαφόρων πολιτικών.

Επομένως καλόν θα είναι να σταματήσουν οι αλληλοκατηγορίες και οι αρμόδιοι να προβούν, το ταχύτερον, στις απαιτούμενες ενέργειες για την ,επί τέλους ,σωστή λειτουργία του συστήματος. Διαφορετικά φοβούμαι ότι και στις προσεχείς, μετά πενταετίαν, εκλογές το θέμα της προεκλογικής αντιπαράθεσης θα είναι “Η όχι σωστή λειτουργία του ΒΙΟΚΑ”
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης Γκούμας says:

    Σωστό θα ήταν όπως τα λέει ο αναγνώστης να σταματούσαν αυτές οι κατηγορίες και να πηγαίνανε τα θέματα μια ώρα αρχίτερα στην δικαιοσύνη, αλλά δυστυχώς το σύστημα είναι έτσι δομημένο, ώστε να χρησιμοποιούν τέτοιες τακτικές ως γραμμή άμυνας και να κερδίζουν χρόνο, ενώ ταυτόχρονα αποπροσανατολίζουν τον κόσμο που βλέπει ένα καυγά μόνο και καμία λύση. Κλασσική τακτική που προκαλείται από όσους έχουν την φωλιά τους λερωμένη και συναντάται κατά κόρων σε τηλεπαράθυρα κυρίως πριν από εκλογικές αναμετρήσεις.

Σχολιάστε