Δ. Πάνου: Βιολογικός καθαρισμός-άμεσες ενέργειεςDSC_1152-Ως βιολογικό καθαρισμό Πόρου-Γαλατά εννοούμε  το δίκτο συλλογής των λυμάτων  του Γαλατά, το δίκτυο του Πόρου, Σφαιρίας και Καλαυρίας, και το εργοστάσιο επεξεργασίας των λυμάτων στο Ρώσσικο.

*

Ενώ το δίκτυο του Γαλατά έχει τα λιγότερα προβλήματα, το δίκτυο του Πόρου και το εργοστάσιο του Πόρου είναι υπό κατάρρευση και τα δυο λόγω μη συντηρήσεως.

*

Πρέπει άμεσα να κληθεί στη Σύσκεψη που γίνεται στην Αντιπεριφέρεια, εκτός του Δημάρχου Πόρου  Δ. Στρατηγού και των επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ιω. Δημητριάδη και της ελάσσονος Δ. Πάνου, και ο Δήμαρχος Τροιζήνας Γ. Σαμπάνης και ο επικεφαλής της αντιπολιτεύσεως Σάββας Αθανασίου!

*

Φέτος προβλέπεται έξαρση των προβλημάτων του βιολογικού και μείωση του Τουρισμού λόγω αυτών των προβλημάτων, αλλά και των οικονομικών συγκυριών!

*

Είναι επιτακτική ανάγκη ενωμένοι ο Πόρος και ο Γαλατάς να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και να λάβουμε έκτακτα μέτρα, διότι φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, θα πνιγούμε στα σκατά!

*

Ο Τουρισμός πνέει τα λοίσθια και φέτος ή του ρίχνουμε τη χαριστική βολή ή του δίνουμε το φιλί της ζωής να πάρει λίγω επάνω του!

*

Μόνο ΕΝΑΣ δυνατός και αγωνιστικός ΔΗΜΟΣ Πόρου-Γαλατά και Μεθάνων , των χωριών και των οικισμών της Τροιζήνας είναι δυνατόν να αντιμετωπίσει τα τεράστια προβλήματα, που έχουν συσσωρευθεί. Διαφορετικά, το τέλος είναι προδιαγεγραμμένο! Συρρίκνωση και πάλι συρρίκνωση!

Ή τώρα ή ποτέ!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Πόρος-Πειραιάς 9-12-2013

Δημήτριος Ν. Πάνου

Δημοτικός Σύμβουλος Πόρου – επικεφαλής της ήσσονος Αντιπολιτεύσεως

Τηλ:6975855996 – email:dimitris.panou@gmail.com
Σχολιάστε