Γ.Ε. Πόρου: Διάλεξη του Τάσου Ρόδη για την οριοθέτηση στόχων και τη νοερή προπόνηση των αθλητώνIMGP4729Μεγάλη επιτυχία είχε η διημερίδα που διοργάνωσε η Γυμναστική Ένωση Πόρου Τροιζηνίας για τους αθλητές και προπονητές του συλλόγου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Πόρου.

Τη διημερίδα που έγινε στις 3 και 5 Δεκεμβρίου παρακολούθησαν τριάντα αθλητές και οι προπονητές της Γ.Ε. Πόρου, χωρισμένοι σε δυο υποομάδες των δεκαπέντε ατόμων για να είναι περισσότερο κατανοητή και ευέλικτη η διδασκαλία.

Θέματα της διημερίδας που ήταν χωρισμένη σε δύο ενότητες ήταν:

α) οριοθέτηση στόχων και αυτοομιλία

β) νοερή προπόνηση – αύξηση αυτοσυγκέντρωσης και χαλάρωση.

Και τα δύο θέματα υψηλού επιπέδου και ενδιαφέροντος εντυπωσίασαν τους προπονητές και αθλητές του στίβου της Γ.Ε. Πόρου.

Ομιλητής ήταν ο κ. Ρόδης Αναστάσιος – Εργοφυσιολόγος και Πτυχιούχος Αθλητικής Ψυχολογίας, παλαιός πρωταθλητής του συλλόγου στα 400μ με εμπόδια, ο οποίος προσφέρθηκε αφιλοκερδώς, να μιλήσει στους μικρούς αθλητές και προπονητές του συλλόγου.

Σημειωτέον ότι αυτή ήταν και η τελευταία διάλεξη του κ. Ρόδη στην Ελλάδα αφού αναχωρεί για την μακρινή Αυστραλία, θύμα κι αυτός της κατάστασης που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, να διώκονται όσοι νέοι μπορούν να προσφέρουν.

Η Γ.Ε. Πόρου Τροιζηνίας ευχαριστεί τον Τάσο Ρόδη για την εξαιρετική διάλεξη που έκανε και του εύχεται να έχει την καριέρα που του αξίζει στη «νέα του πατρίδα».
Σχολιάστε