Ένας Ποριώτης στην ιστορική ομιλία του προέδρου Ομπάμα!niarchos708

Ο Ποριώτης δημοσιογράφος Χρήστος Ζωγράφος, ήταν ανάμεσα σε αυτούς που είχαν την τύχη να βρεθούν στην  ιστορική ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος. Με το βιοματικό του άρθρο, ο Χρήστος μας μεταφέρει με μοναδικό τρόπο, το κλίμα, μια ιστορικής στιγμής, μέσα από το δημοφιλές ειδησιογραφικό σαιτ iefimerida.gr:  

Ημουν στην ομιλία του προέδρου Ομπάμα -Ολα όσα είδα και άκουσα

«Φιλότιμο. Το βλέπω κάθε μέρα και αυτό μου δίνει ελπίδα», ανέφερε ο πρόεδρος Ομπάμα στην ομιλία του, επιβεβαιώνοντας στους παρευρισκόμενους ότι γίνονταν συμμέτοχοι σε ένα ιδιαίτερο γεγονός για ολόκληρη τη χώρα.

Η επίσημη ώρα για την έναρξη άφιξης των προσκεκλημένων που θα είχαν τη δυνατότητα να «θαυμάσουν» από κοντά τον τέταρτο πρόεδρο των ΗΠΑ που επισκέπτεται την Ελλάδα ήταν στις 11:30 π.μ., με την επιλογή του χώρου για την ομιλία να εναρμονίζεται πλήρως, αποζημιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο το τελικό αποτέλεσμα.

Οι ουρές από την πρώτη κιόλας στιγμή ατελείωτες, με πλήθος κόσμου να περιμένει υπομονετικά έτσι ώστε να περάσει στο εσωτερικό του κτιρίου. Στα πηγαδάκια η συζήτηση φυσικά που κυριαρχούσε δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετική, αφού άκουγες από παντού τριγύρω μία μόνο λέξη: Ομπάμα!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στον ακόλουθο σύνδεσμο: Ημουν στην ομιλία του προέδρου Ομπάμα -Ολα όσα είδα και άκουσα [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/301616/imoyn-stin-omilia-toy-proedroy-ompama-ola-osa-eida-kai-akoysa-eikones#ixzz4QDpJjEiQ
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΠΑΚΩΜΟ says:

    Θα πρέπει να είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ ήλθε στην Ελλάδα για να θαυμάσει την ακρόπολη(αυτό μπορούσε να το κάνει με μεγαλύτερη άνεση και μετά την αποχώρησή του από την προεδρία),να μας συγχαρεί για τις προσπάθειες που κάνουμε για μεταρρυθμίσεις,ή να μας πεί ότι συντάσσεται με τις απόψεις μας για το δημόσιο χρέος (αυτό το έχει πεί και από τον λευκό οίκο).Προφανώς στην Ελλάδα ήλθε για να ζητήσει (ή επιβάλει) κάτι το οποίο ξέρουν μόνον αυτός και ο Τσίπρας.Αυτό θα το μάθουμε προσεχώς και ας ευχόμαστε να μην είναι πολύ δυσάρεστο.Αλλωστε και η εμφανέστατα κακή ψυχολογική κατάσταση του Τσίπρα μετά τις κατ’ιδίαν συνομιλίες ,επιβεβαιώνει τις υποψίες μου.

Σχολιάστε