ΑΓΟΡΑΣτον Πόρο, μπορείτε να ψωνίσετε σχεδόν τα πάντα. Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε τα καταστήματα του νησιού. Από ζαχαροπλαστεία και εμπορικά, μέχρι βιβλία, ηλεκτρικά είδη και κοσμήματα. Βρείτε αυτό που ψάχνετε, ρίχνοντας μια ματιά στις καταχωρημένες επιχειρήσεις που ακολουθούν.

—————————————————————————————————————————————————-

TO ΓΛΥΚΙΣΜΑ
Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής
Στο γραφικό στενάκι, πίσω από τη δημοτική αγορά, η μυρωδιά από τα φρέσκα γαλακτομπούρεκα και τους μπακλαβάδες, σου «σπάει» τη μύτη. Ο γλυκός πειρασμός στο κέντρο της πόλης του Πόρου, ονομάζεται «Γλύκισμα». Το γωνιακό κατάστημα στεγάζει και το εργαστήριο της επιχείρησης, με αποτέλεσμα ο πειρασμός να γίνεται πιο έντονος, όταν μεταφέρονται οι λαμαρίνες με τα σιροπιαστά, ή όταν τοποθετούνται οι πολύχρωμες πάστες στη βιτρίνα.
Το ζαχαροπλαστείο «Γλύκισμα» έχει δημιουργήσει εδώ και 2 δεκαετίες μια παράδοση και πολλούς φανατικούς λιχούδηδες φίλους από όλο τον κόσμο, που όταν έρχονται στο νησί, επισκέπτονται το ζαχαροπλαστείο για να αγοράσουν τα αγαπημένα τους γλυκά.
Μιλώντας για αγαπημένα γλυκά, δοκιμάστε το μοναδικό μπακλαβαδάκι του Γλυκίσματος. Φυσικά αγαπημένα είναι και το γαλακτομπούρεκο αλλά και τα υπέροχα αμυγδαλωτά. Για το καλοκαίρι, το σπιτικό παγωτό, σίγουρα θα σας βάλει σε πειρασμό.
Τηλ: 22980 25651

—————————————————————————————————————————————————

 

ΕΡΓΑΝΗ

Εργαστήριο υφαντικής στον Πόρο

Το εργαστήριο υφαντικής ΕΡΓΑΝΗ, σε ταξιδεύει στις αθώες εποχές που το πλαστικό ήταν άγνωστο υλικό. Βρίσκεται στο γραφικό στενό του νησιού, πίσω από τη Δημοτική Αγορά. Στο εργαστήριο ΕΡΓΑΝΗ, μπορείτε να βρείτε χειροποίητα υφαντά και άλλα αντικείμενα. Ειδικές κατασκευές, παραγγελλίες. Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε σεμινάρια υφαντικής, τσόχας, κούκλας σε ενήλικες και παιδιά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2298026030

E-mail: erganiweaving@otenet.gr

http://erganiweaving.blogspot.gr/

—————————————————————————————————————————————————-

PHOTO SERVICE Μωραΐτης Κώστας

Φωτογραφείο, εκτυπώσεις, γραφιστικές υπηρεσίες

Φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις (Γάμος – Βάπτιση κλπ), ψηφιακή επεξεργασία, φωτογραφική ψηφιακή εκτύπωση. Επίσης υπηρεσίες σχεδιασμού και εκτύπωσης: Κάρτες (business-cards), Κατάλογοι – Μenu , Flyers , Αφίσες , Φυλλάδια , Αυτοκόλητα περιμετρικής κοπής (ετικέτες προϊόντων , επιγραφές σκαφών , αυτοκινήτων , επιγραφών…) , Βanners , Διάτρητα , Επικόληση σε Kapa fix & PVC. Τέλος μπορείτε να εκτυπώσετε το δικό σας T-shirt και να προβάλετε την επιχείρηση σας με διαφημιστικά μπρελόκ, κούπες, ημερολόγια κλπ.

Τηλ: 2298022311

http://www.photoservicemoraitis.gr
Σχολιάστε