Εκλογές ή “Charter Yacht Show – Poros 2012”;Για 11η συνεχόμενη φορά, το λιμάνι του Πόρου θα φιλοξενήσει την Διεθνή Έκθεση Τουριστικών Σκαφών “Charter Yacht Show – Poros 2012”. Όπως ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα των διοργανωτών , η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το 5ήμερο, 5-10 Μαΐου. Πιο συγκεκριμένα, τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 5, ενώ η προβολή των γιοτς θα ξεκινήσει την επομένη, Κυριακή 6 Μαΐου, 2012 και θα λήξει την Τετάρτη 9 Μαΐου 2012. Το πρωί της 10ης Μαΐου τα σκάφη θα αναχωρήσουν από τον Πόρο. Αυτό, ωστόσο, που δεν διευκρινιστεί ακόμη από τους διοργανωτές, είναι, τι θα γίνει στην περίπτωση που η εκδήλωση συμπέσει με τις εθνικές εκλογές που, για πολλούς, μάλλον προγραμματίζονται για την Κυριακή 6 Μαΐου.
Το «Charter Yacht Show – Poros 2012» διοργανώνεται κι εφέτος από την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισµού (ΕΠΕΣΤ) και τον Ελληνικό Σύνδεσµο Μεσιτών & Εµπειρογνωµόνων Θαλαµηγών (ΕΣΜΕΘ).
Να σημειώσουμε πως μέχρι σήμερα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από τον Δήμο Πόρου, όπως επίσης δεν γνωρίζουμε, αν θα γίνει σχετική αναφορά στην Διημερίδα για τον τουρισμο, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί το Σαββατοκύριακο.
Οψόμεθα…
Σχολιάστε