Το πολιτικό ήθος στην Ύδρα…Μαθήματα πολιτικού πολιτισμού παίρνουμε από την Ύδρα, που στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, το αποτέλεσμα κρίθηκε από το εκλογοδικείο. Πριν μερικές μέρες ανώνυμο δημοσίευμα σε ιστοσελίδα, έριξε “σκιές” στο πρόσωπο ενός εκ των υποψηφίων .
Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος του μικρού νησιού καταδίκασε αυτά τα δημοσιεύματα, με ανακοίνωση την οποία συνυπέγραψαν και οι τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι: Κώστας Αναστόπουλος, Άγγελος Κοτρώνης και Μανόλης Τσακίρης:

“Καταγγέλλουμε τους θρασύτατους, ανώνυμους συκοφάντες, τα άρρωστα αυτά άτομα του κοινωνικού περιθωρίου, που εν μέσω προεκλογικής περιόδου θίγουν την τιμή και την υπόληψη των γυναικών και των ανδρών του νησιού μας, με τρόπο βάναυσα συκοφαντικό και ανθρωποφαγικό.
Τα άτομα αυτά, πρέπει να αποκαλυφθούν και να υποστούν δημόσιο εξευτελισμό και τις βαρύτατες ποινικές κυρώσεις που προβλέπουν οι σχετικοί Νόμοι.
Οι παραπάνω επικεφαλείς των Δημοτικών Συνδυασμών, θεωρούν υποχρέωση τους να καταγγείλουν τον κάθε φερόμενο ως υπεύθυνο του blog “Tsiliadoros” και όποιους άλλους εμφανιστούν με τα ίδια εγκληματικά ένστικτα.”

Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην Ύδρα, ξέρουν πολύ καλά ότι τον περισσότερο καιρό η πολιτική αντιπαράθεση στο νησί “χτυπάει κόκκινο”, με διάφορες, αναρτημένες ανακοινώσεις συλλόγων και φορέων, σε πίνακες στο λιμάνι της Ύδρας.
Ωστόσο οι ίδιοι άνθρωποι που “ξεκατινιάζονται” 365 μέρες τον χρόνο, θεωρούν υποχρέωση τους να καταγγείλουν τα φαινόμενα πολιτικού κανιβαλισμού.
Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση…
Σχολιάστε