Συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Μνημείων Αττικής στον ΠόροΣτον Πόρο θα συνεδριάσει την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου το Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Αττικής. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Πόρου, ο Δήμαρχος Δημήτρης Στρατηγός, απέστειλε έγγραφη πρόσκληση στις 3 Φεβρουαρίου, για άμεση εξέταση των εκκρεμουσών αδειών του Πόρου προκειμένου να υπάρξει κινητικότητα στον οικοδομικό τομέα που πλήττεται ιδιαίτερα στον τόπο μας λόγω της οικονομικής κρίσης.
Μετά τις ομόφωνες γνωμοδοτήσεις του το Τοπικό Συμβούλιο Μνημείων Αττικής έκρινε σκόπιμο να διενεργήσει αυτοψία στις οικοδομικές υποθέσεις στο νησί του Πόρου, προκειμένου να διαμορφώσει μια πληρέστερη εικόνα για τις επίμαχες υποθέσεις.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου θα πραγματοποιήσουν αυτοψίες την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και για το σκοπό αυτό έχουν ορίσει ως τόπο συνάντησης το Δημαρχείο Πόρου και ώρα 11 π.μ.
Την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου στις 9:30 το πρωί θα συνεδριάσουν στην Χατζοπούλειο Δημοτική Βιβλιοθήκη, εξετάζοντας τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, τα οποία αφορούν χρόνια εκκρεμούντα ζητήματα του Πόρου, καθώς και θέματα του όμορου Δήμου Τροιζηνίας και του Δήμου Αίγινας.
Ανοίξτε το συνημμένο αρχείο με τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.
Σχολιάστε