Στις 8 Μαρτίου η Γενική Συνέλευση του Εμπορικού – Επαγγελματικού Συλλόγου ΠόρουΣτις μέρες της κρίσης, ευτυχώς οι ποριώτες επαγγελματίες συνεχίζουν τις προσπάθειες δημιουργίας Εμπορικού – Επαγγελματικού Συλλόγου. Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, που συστάθηκε πριν ένα χρόνο, από 60 ιδρυτικά μέλη, προσκαλέι τους επαγγελματίες του νησιού, στις 8 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι, στο Κτήριο Συγγρού, για τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και τις εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Υποψηφιότητες για την εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο μπορούν να υποβάλουν όλα τα μέλη που έχουν εγγραφεί μέχρι την Τρίτη 6/3 και έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Η υποβολή των υποψηφιοτήτων γίνεται με έγγραφη αίτηση στον Παντελή Κουνέλη (6973600425) και τον Γιώργο Παπαδάκη (6944148422).
Για την εγγραφή στο Σύλλογο είναι απαραίτητα: Φ/Α Αστυνομικής Ταυτότητας & Φ/Α Βεβαίωσης Έναρξης Επαγγέλματος από την ΔΟΥ Πόρου. Το δικαίωμα εγγραφής έχει οριστεί στα 10 ευρώ και η ετήσια συνδρομή στα 25 ευρώ.
Μια από τις προτεραιότητες του Συλλόγου θα είναι η Τουριστική Προβολή του Πόρου και η προσπάθεια επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Δήμος Πόρου, Αντιπεριφέρεια Νήσων) και της Κεντρικής Εξουσίας (Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού κλπ).
Ο Σύλλογος με τους εκπροσώπους του θα απευθύνεται στις δημόσιες, διοικητικές και δικαστικές αρχές, την τοπική αυτοδιοίκηση, τις συνεταιριστικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις καθώς και τους εκπροσώπους διαφόρων κοινωνικών ομάδων, για κάθε ζήτημα που αφορά τα επαγγελματικά, οικονομικά και κοινωνικά συμφέροντα των μελών του και του κοινωνικού συνόλου.
Για την ενημέρωση όλων των αρμόδιων αρχών και τη διαφώτιση της κοινής γνώμης για τα θέματα που αφορούν τα μέλη του, ο Σύλλογος θα αξιοποιεί όλα τα διαθέσιμα μέσα και τεχνολογίες (internet site, newsletters, κλπ). Για τη διεκδίκηση και επίλυση των προβλημάτων και συμφερόντων των μελών του, ο Σύλλογος θα διεξάγει κάθε νόμιμης μορφής κινητοποιήσεις και δραστηριότητες.
Σχολιάστε