Σκούρα τα πράγματα στην αγορά…Μειωμένη κατά 30% ήταν η εμπορική κίνηση στον Πόρο, κατά τις γιορτινές μέρες, σύμφωνα με εκτιμήσεις επαγγελματιών στο νησί. Τα εμπορικά καταστήματα παρουσίασαν αξιοσημείωτη πτώση στις εισπράξεις τους, ωστόσο οι μεγάλοι χαμένοι τις εορταστικής περιόδου, ήταν οι επιχειρηματίες στον τομέα της διασκέδασης που είδαν τα κέρδη τους κατά πολύ μειωμένα σε σχέση με άλλες χρονιές.
«Είναι γνωστό ότι ο περισσότερος κόσμος προτιμάει να περνάει τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά στην Αθήνα, όμως φέτος, ακόμη και αυτοί που έμειναν στο νησί, κλείστηκαν στο σπίτι τους, με αποτέλεσμα η νυχτερινή διασκέδαση φέτος στον Πόρο, να μην έχει καμιά σχέση με παλιότερα» μας δήλωσε επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην νυχτερινή διασκέδαση.
Αναμφίβολα λοιπόν η κρίση έχει χτυπήσει και την πόρτα του Πόρου και ήδη, κεντρική καφετέρια στην παραλία του νησιού, έχει βάλει λουκέτο.
Και σαν να μην έφτανε η οικονομική κρίση, πληροφορίες θέλουν ταβέρνα στην Πούντα, να κινδυνεύει να κλείσει λόγω οφειλών προς τον Δήμο Πόρου.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες, η ανάγκη δημιουργίας εμπορικού συλλόγου στο νησί, καθίσταται πλέον επιτακτική.
Σχολιάστε