Σκοτάδι 2010… μια από τα ίδια…Ρομαντζάδα με διακοπή ρεύματος τη νύχτα του 15αύγουστου. Οι επιχειρηματίες του νησιού βέβαια είχαν άλλη άποψη. Περίμεναν αυτή τη βραδιά όλο το καλοκαίρι όμως τα σχέδια τους άλλαξαν όταν στις 1.30 περίπου μετά τα μεσάνυχτα, ο Πόρος βυθίστηκε στο σκοτάδι. Η βλάβη αποκαταστάθηκε μετά από μια ώρα.
Λίγο αργότερα, μαρτυρίες αναφέρουν ότι μετασχηματιστής της ΔΕΗ εξερράγη, πίσω από την εκκλησία του Ευαγγελισμού στην Πούντα.
Το μεσημέρι της Δευτέρας, συνέβη το ίδιο με τον μετασχηματιστή στο γεφυράκι. Εκεί εκτός από το συνεργείο της ΔΕΗ βρέθηκε και όχημα της πυροσβεστικής, για προληπτικούς, προφανώς, λόγους. Αυτή η βλάβη, προκάλεσε πολύωρη διακοπή ρεύματος στο Νεώριο και στο Ασκέλι.
Το πρόβλημα των βλαβών στο δίκτυο της ΔΕΗ, μας ταλαιπωρεί κάθε καλοκαίρι την περίοδο του 15αύγουστου και δεν έχει αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά από καμία δημοτική αρχή μέχρι σήμερα.
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. hgfhgfg says:

    Απο ποτε βρε ασχετε η δημοτικη αρχη έχει διοικητικη σχεση με την ΔΕΗ;;

  2. babis says:

    hgfhgfg says:
    “Απο ποτε βρε ασχετε η δημοτικη αρχη έχει διοικητικη σχεση με την ΔΕΗ;;”

    Από τότε που τρεχει πανικόβλητη με τις δημοτικες υδροφορες να προλάβει τις φωτιές που προκαλούνται από το άθλιο δίκτυο της ΔΕΗ…

Σχολιάστε