Ποντάρει στον Σπυρίδωνα για τον Πειραιά ο Σαμαράς;Το όνομα του πρώην δημάρχου Πόρου Σπύρου Σπυρίδωνα, ακούγεται στη Νέα Δημοκρατία για το Δήμο του Πειραιά.

Διαβάζουμε στην εφημερίδα “Το Παρασκήνιο” της Παρασκευής 18 Ιουνίου:
“Στη Νέα Δημοκρατία το τοπίο παραμένει ιδιαίτερα θολό. Οι αρνητικές απαντήσεις στελεχών του Πειραιά για το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου διαδέχονται η μια μετά την άλλη. Οι επιλογές στις οποίες ο Αντώνης Σαμαράς θα μπορούσε να ποντάρει είναι αυτές του πρώην βουλευτή Παναγιώτη Μελλά, του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά Γιώργου Κασιμάτη, έμπειρου τεχνοκράτη και καλού γνώστη των Πειραϊκών προβλημάτων, με ιδιαίτερες διασυνδέσεις στον επιχειρηματικό κόσμο και αυτή του πρώην δημάρχου Πόρου, Σπύρου Σπυρίδωνα. Τα ονόματα των υποψηφίων δεν αναμένεται να ανακοινωθούν πριν από το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, περιορίζοντας ασφυκτικά τα χρονικά περιθώρια προετοιμασίας και σύνθεσης ψηφοδελτίου.”
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. OYTE ΖΩΓΡΑΦΙΣΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
    ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ( ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ) .
    ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΑΝΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΡΙΩΤΩΝ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

Σχολιάστε