Προ των ευθυνών τους…Τα εξ αμάξης άκουσε από την αντιπολίτευση, στο δημοτικό συμβούλιο την Παρασκευή 13 Μαΐου, ο Δήμαρχος Πόρου κ. Δημήτρης Στρατηγός, για το θέμα της υπεξαίρεσης χρηματικού ποσού, από τα ταμεία του δήμου, από υπάλληλο της ταμειακής υπηρεσίας.
Παρά την έντονη κριτική που του ασκήθηκε από την μειοψηφία, ο Δήμαρχος, δεν έδειξε καμιά διάθεση αυτοκριτικής ή ανάληψης πολιτικής ευθύνης.
Το θέμα συζητήθηκε εκτός ημερησίας διάταξης ως κατεπείγον, με σκοπό να ληφθεί απόφαση, για τις ενέργειες του Δήμου σχετικά με την υπεξαίρεση των 586.000 ευρώ.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο από ποια Νομικά Πρόσωπα καταχράστηκαν χρηματικά ποσά, τονίζοντας ότι ο κύριος όγκος των χρημάτων προέρχεται από τα ταμεία του Δήμου και του Λιμενικού Ταμείου.
Επίσης δήλωσε πως ο ίδιος κλήθηκε να καταθέσει την ερχόμενη Δευτέρα για την υπόθεση.
Η εισήγηση του, η οποία είχε συνταχθεί από τον νομικό σύμβουλο του Δήμου Πόρου κ. Πιτσιλό, περιελάμβανε τις νομικές ενέργειες που προτίθεται να ακολουθήσει ο Δήμος Πόρου, εναντίον της υπαλλήλου που φέρεται ότι διέπραξε την υπεξαίρεση.
Το πολιτικό θερμόμετρο, όμως χτύπησε κόκκινο, με τις τοποθετήσεις των αρχηγών της μειοψηφίας κ.κ. Γιάννη Δημητριάδη και Δημήτρη Πάνου, οι οποίοι άσκησαν εντονότατη κριτική στον Δήμαρχο τόσο για τις διοικητικές, όσο και για τις πολιτικές ευθύνες που φέρει για το θέμα.

Δημητριάδης: «Μπάχαλο ο Δήμος Πόρου»
Καταπέλτης για τον Δήμαρχο ήταν η τοποθέτηση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννη Δημητριάδη, ο οποίος, αφού διευκρίνισε ότι δεν θα αναφερθεί στην ποινική και πειθαρχική διάσταση της υπόθεσης, για τις οποίες θα επιληφθούν οι αρμόδιες αρχές, έφερε τον κ. Στρατηγό προ των πολιτικών ευθυνών του, κατηγορώντας τον για εγκληματική αμέλεια και ανικανότητα, αλαζονεία και – κατ’ εξακολούθηση- προχειρότητα, που έχουν οδηγήσει τον Δήμο Πόρου σε διοικητικό μπάχαλο.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο της τοποθέτησης του – μεταφέροντας και λεγόμενα δημοτικών υπαλλήλων με τους οποίους έρχεται σε επαφή- χαρακτήρισε το Δήμο Πόρου ως «μπουρδέλο, με τη διαφορά ότι σε ένα μπουρδέλο υπάρχει τουλάχιστον διοίκηση». Η φράση αυτή όχι μόνο δεν αποδοκιμάστηκε, αλλά προκάλεσε και τα γέλια του κόσμου στην κατάμεστη αίθουσα της Χατζοπούλειου Βιβλιοθήκης.
Στη συνέχεια ο κ. Δημητριάδης ξεκαθάρισε ότι, σε αντίθεση με ό,τι διαδόθηκε από συγκεκριμένους κύκλους, δεν προτίθεται να ζητήσει την παραίτηση του Δημάρχου ή της Αντιδημάρχου, καθώς η νομοθεσία δεν προβλέπει διαδικασία πρόωρων εκλογών και επομένως κάτι τέτοιο απλώς θα οδηγούσε στην εκλογή νέου Δημάρχου από την ίδια παράταξη. Αντίθετα, ζήτησε τη συμμετοχή του συνόλου της μειοψηφίας στην κάθαρση και στη διοίκηση του Δήμου και κάλεσε τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του να αποδεχθούν τις προτάσεις της παράταξής του, αποδεικνύοντας ότι αναλαμβάνουν την πολιτική τους ευθύνη και ότι δεν πρόκειται να συγκαλύψουν τίποτα από όσα τυχόν προκύψουν από την ανάκριση και τις λοιπές διαδικασίες ελέγχου. Οι προτάσεις του κ. Δημητριάδη ήταν οι εξής:
1. Να ορισθούν ως πληρεξούσιοι του Δήμου Πόρου στην παράσταση πολιτικής αγωγής που θα δηλωθεί στην ανάκριση που διενεργείται από την Ανακρίτρια του Πρωτοδικείου Πειραιά απαραιτήτως και δικηγόροι επιλογής των παρατάξεων της μειοψηφίας.
2. Να συγκροτηθεί διαπαραταξιακή τριμελής Επιτροπή με σκοπό τη συνεργασία και εποπτεία της ανεξάρτητης αρχής της Πολιτείας που θα διενεργήσει απογραφή και ενδελεχή οικονομικό έλεγχο όλων των οικονομικών στοιχείων του Δήμου και των Νομικών Προσώπων που υπάγονται σε αυτόν σε βάθος τουλάχιστον 5 χρόνων.
3. Διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, όχι από υπάλληλο του Δήμου Πόρου αλλά από υπάλληλο που θα ζητηθεί από ανώτερες διοικητικά αρχές, κατόπιν αιτήματος του Δήμου Πόρου.
4. Ανάκληση των Αποφάσεων του Δ.Σ. για έγκριση του Προϋπολογισμού του 2011 του Δήμου και του Λιμενικού Ταμείου.
5. Συμμετοχή των παρατάξεων της μειοψηφίας σε όλες τις θέσεις διοίκησης του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, που επιτρέπεται από τη νομοθεσία (Επιτροπές, θέσεις αντιπροέδρων κ.α)

Πάνου: «Να παραιτηθείτε»
Ιδιαίτερα σκληρός στην κριτική του ήταν και ο κ. Δημήτρης Πάνου, επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, ο οποίος στην περιεκτικότατη τοποθέτηση του, κατηγόρησε τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Χρήστο Δρούγκα για εγκληματική αμέλεια και τους κάλεσε να παραιτηθούν. Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά τόνισε «Η δημοτική υπάλληλος που κατηγορείται και κρατείται, θα έπρεπε να είχε παρέα στο κρατητήριο». Ενώ στο τέλος συμφώνησε και υπερψήφισε τις μετριοπαθείς – όπως τις χαρακτήρισε – προτάσεις της μείζονος μειοψηφίας.

Τελικά, όλες οι προτάσεις των παρατάξεων της μειοψηφίας καταψηφίστηκαν από τους δέκα παρόντες συμβούλους της πλειοψηφίας (ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Δ. Μωρόπουλος βρισκόταν μάλλον εσκεμμένα – όπως άφησε να εννοηθεί- εκτός αιθούσης), οι οποίοι υπερψήφισαν την πρόταση του Δημάρχου για ανάθεση της εκπροσώπησης του Δήμου (μόνο) στους δύο δικηγόρους της επιλογής του, τον κ. Πέτρο Πιτσιλό, αδερφό του νομικού συμβούλου του Δήμου, και τον κ. Νίκο Μπούρα, νομικό σύμβουλο της εφημερίδας «Δημοτικό Μέλλον.»
Comments (7)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Γεώργιος Γ. Πασχάλης says:

  Κύριοι , θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι στους χαρακτηρισμούς και στα σχόλια περί του Δήμου και των Δημοτικών Υπαλλήλων ,από τον επικεφαλή της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννη Δημητριάδη διαμαρτυρήθηκα προσωπικά και έντονα στον ίδιο , κατά την διάρκεια του διαλλείματος της συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου της 13 Μαΐου 2011.
  Θα πρέπει επίσης να σας ενημερώσω ότι δεν υπήρξε αντίδραση εκ μέρους μου – (μας) για όλα τα παραπάνω , κατά την διάρκεια της συζητήσεως ( εντός αιθούσης ) , του επίμαχου θέματος της υπεξαίρεσης των 586.000 ευρώ , σεβόμενοι την ιδιότητα μας η οποία απαξιώθηκε έντονα από τα λεγόμενα του .
  Η διαμαρτυρία μας θα διαβιβαστεί και θα κατατεθεί πρωτίστως εκεί που ο Νόμος λόγω ιδιότητας μας δεσμεύει .
  Σίγουρα δεν θα μείνουμε απαθείς σε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς που θίγουν την ιδιότητα μας , την προσωπικότητα μας, την εργασία μας , την οικογένειά μας .
  Επίσης , θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η απαξιωτική του ως προς την Υπηρεσία και τους συναδέλφους μου κίνηση , δεν βρήκε σύμφωνους όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους της παρατάξεως που ηγείται , ( θέση που πήραν κατά την διάρκεια του ίδιου διαλλείματος της παραπάνω συνεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου σε μένα ).
  Δεν αναφέρεται όμως πουθενά στο δημοσίευμά σας ,το θετικό ως προς τους Δημοτικούς Υπαλλήλους σχόλιο, του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας , κ. Δημητρίου Πάνου.
  Παρακαλώ να μην το πάρετε αυτό ως καταστρατήγηση του δημοσιογραφικού σας έργου αλλά ως παράπονο και μόνο .
  Όσο για το αν ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γιάννης Δημητριάδης , μεταφέρει , όχι την δική του άποψη , αλλά συναδέλφων μου , όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε , τον παρακαλώ να τους ονομάσει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο .
  Επίσης μέσω της Έγκριτης Ηλεκτρονικής Εφημερίδας σας , θα ήθελα να προτρέψω και ταυτόχρονα να ενημερώσω όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους να μην εμπλέκουν τους Δημοτικούς Υπαλλήλους στις μεταξύ των διαφωνίες , αντιπαραθέσεις , ή όπως αλλιώς χαρακτηρίζονται .
  Θα ήθελα η όποια αντιπαράθεση να περιοριστεί μεταξύ των .
  Μακριά από τους Δημοτικούς Υπαλλήλους τέτοιου είδους αναφορές και χαρακτηρισμοί .
  Τώρα για το οποιοδήποτε μεμπτό αντιλαμβάνονται , πρωτίστως τους προτρέπω και τους παρακαλώ , να το γνωρίζουν στην Υπηρεσία και να είναι σίγουροι ότι αυτή γνωρίζει και θα πράξει τα δέοντα .
  Μην παραβλέπεται επίσης ότι η έγγραφη καταγγελία στο επίμαχο θέμα της υπεξαίρεσης των 586.000 ευρώ , προς την Υπηρεσία έγινε από συνάδελφό μας , όσο δύσκολο και αν ήταν όπως ανέφερε και παραδέχτηκε ,στο Δημοτικό Συμβούλιο ο ίδιος που μας απαξιώνει .
  Τώρα πως γίνεται από την μία , συνάδελφος να βρίσκουμε την παράβαση συναδέλφου , να την καταγγέλλει εγγράφως στην Διοίκηση του Δήμου , η Διοίκηση του Δήμου να επιλαμβάνεται πράττοντας αυτά που ο Νόμος ορίζει και από την άλλη να δεχόμεθα την απαξίωση ………. δεν το καταλαβαίνω .
  Κύριοι , θέλω μέσα από το βήμα της Έγκριτης Ηλεκτρονικής σας εφημερίδας ,να ενημερώσω το κοινό που ενημερώνεται με αυτόν τον τρόπο , ότι η Υπηρεσία που ανήκω δεν ήταν , ούτε είναι μπουρδέλο .
  Ταυτόχρονα σας ενημερώνω ότι κανένα Διοικητικό Μπάχαλο δεν επικρατεί στο Δήμο μας , τουναντίον μάλιστα .
  Όλοι μας είμαστε επιφορτισμένοι με παραπάνω αντικείμενα . Αυτά με αυταπάρνηση , και συνέπεια καλούμεθα να φέρουμε εις πέρας και νομίζω ότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε δείξει το αντίθετο . Αρκετές φορές και το εννοώ υπερβαίνουμε και τον χρόνο εργασίας μας προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας . Και μην σκεφτείτε ότι αυτό γίνεται για λόγους συμφέροντος . Τουναντίον μάλιστα . Το προσωπικό μας και το Υπαλληλικό μας συμφέρον το έχουμε βάλει σε δεύτερη μοίρα και έχουμε προτάξει τον συμφέρον του Δήμου πρώτα .
  Το επίμαχο γεγονός όλους μας λύπησε , αλλά αυτό δεν αναιρεί τα παραπάνω της προσφοράς στην Υπηρεσία μας .
  Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία.

  Γεώργιος Γ. Πασχάλης
  Τακτικός Υπάλληλος Δήμου Πόρου

 2. babis says:

  Κύριε Κανατσίδη,

  Οφείλω να απαντήσω στο σχόλιο του κ. Πασχάλη, ως προς τα εξής:

  Πράγματι, η κριτική μου απέναντι στο Δήμο και στη διοίκησή του υπήρξε εντονότατη και εμμένω απόλυτα στα όσα είπα και με ακρίβεια καταγράψατε στο ρεπορτάζ σας. Όλα τα σχόλιά μου, τα οποία εκφράζουν την θέση της παράταξής μου, απέδωσαν με απόλυτη σαφήνεια την κακή λειτουργία του Δήμου Πόρου στη διοίκησή του και στην ανικανότητα -όπως είπα- της Δημοτικής Αρχής και όχι
  βεβαίως στους δημοτικούς υπαλλήλους. Εκτός από την απολύτως αναποτελεσματική ιεραρχία, την οποία στιγμάτισα, συνέπειες του ελλείμματος διοίκησης στον
  οργανισμό του Δήμου Πόρου είναι βεβαίως και η αναξιοκρατία, η χαμηλή αποδοτικότητα, ο κακός καταμερισμός των έργων και γενικότερα η κακή
  αξιοποίηση του ανθρωπίνου δυναμικού. Αν υπήρχε σοβαρή και ικανή διοίκηση, τi πιθανότερο είναι ότι οι φίλοι δημοτικοί υπάλληλοι δεν θα χρειαζόταν να υπερβαίνουν τα ωράριά τους για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Ούτε όμως θα έκλεινε ο Δήμος ημέρες που δεν είναι αργία, όπως π.χ. την Μεγάλη Πέμπτη ή την Παρασκευή 29 Απριλίου, όπως κατήγγειλα στην ίδια συνεδρίαση, χωρίς να αμφισβητηθώ. Στη συνεδρίαση ανέφερα ότι θεωρώ πως η συντριπτική πλειοψηφία των υπαλλήλων του Δήμου συμμερίζεται τη θέση της παράταξής μου και αναγνωρίζει το έλλειμμα διοίκησης που επικρατεί στο Δήμο Πόρου, ενώ
  πολλοί μου το έχουν εκφράσει κατ΄ ιδίαν (όχι υποχρεωτικά με την ίδια λέξη που χρησιμοποίησα αυθόρμητα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου).
  Εννοείται ότι δεν πρόκειται να ονομάσω τους υπαλλήλους αυτούς και αναρωτιέμαι τι χρησιμότητα θα είχε αν το έκανα.

  Δεν ξέρω ποια «κίνησή μου» εννόησε ο κ. Πασχάλης ως «απαξιωτική προς τους συναδέλφους» του, ούτε ποια σημεία της πολιτικής κριτικής μου προς τη δημοτική αρχή εξέλαβε ως «χαρακτηρισμούς που θίγουν την ιδιότητα, την προσωπικότητα, την εργασία, την οικογένειά» των δημοτικών υπαλλήλων». Προφανώς τέτοιες κινήσεις και τέτοια σημεία δεν υπήρχαν. Ελπίζω η σύγχυση στην απάντηση του κ. Πασχάλη μεταξύ (των εννοιών) της πολιτικής ηγεσίας του Δήμου και των δημοτικών υπαλλήλων να μην είναι σκόπιμη, αναμφίβολα όμως επιβεβαιώνει την ουσία της κριτικής μου.

  Ευχαριστώ, Γιάννης Δημητριάδης,

  επικεφαλής της παράταξης μειοψηφίας του Δήμου Πόρου

 3. sokratisp says:

  Δεν θέλω να εκφράσω καμία γνώμη, θα περιμένω απλά να περάσει λίγος καιρός και μετά θα βρεθεί όλη η αλήθεια γιατί τώρα όσα λένε όλοι μάλλον είναι λίγο ”ράδιο αρβύλα”.
  Θέλω απλά για ακόμη μια φορά να αναφερθώ στο θέμα οτι το site έχει αρχίσει να παίρνει λίγο ”Δημητριάδικη” μορφή. Το φαινόμενο το συναντήσαμε στις εκλογές και συνεχίζει
  ακόμα και σήμερα με κάθε τρόπο, έχω αρχίσει να πιστεύω πως τα δελτία τύπου αυτού του site επηρεάζονται άμεσα απο τον Κ. Δημητριάδη, και όλα γέρνουν λίγο μονόπαντα
  και πολύ φοβάμαι μήπως τουμπάρει. Τέλος αφού όλοι έχουν την δικιά τους άποψη για αυτά τα Δημοτικά συμβούλια, ας ανεβάζει κάπου κάποιος την ηχογράφηση
  απο τις ομιλίες, η έστω ένα βίντεο με τα επίμαχα σημεία του Δ.Σ.

  Ευχαριστώ
  sokratisp

 4. Άρις Αντάνης says:

  Έμαθα τα συμβάντα. Διάβασα τα παραπάνω σχόλια και απόψεις. Σκέφτηκα ότι αν μου ζητούσαν να εκφέρω μια αντικειμενική άποψη επί του πολύ σοβαρού αυτού ζητήματος, θα έλεγα τα εξής, γενικώς και … “εξαδιαιρέτου”, σχολιάζοντας, σε αυτή τη φάση, μόνο επί των αρχών και των αξιών:
  1.- Η πλειοψηφία πρέπει να δει τόσο αυτό το γεγονός όσο και όλα όσα αφορούν στο νησί μας, όχι με τη σιγουριά που της προσδίδει η μεγάλη πλειοψηφία της, αυτή καθ’ εαυτή, και το ότι πάνω από τρία ακόμα χρόνια θα διοικεί τον τόπο, αλλά με τις εξής παραμέτρους:
  (α) την αδιαμφισβήτητη τιμιότητα του ίδιου του Δήμαρχου, για την οποία κανείς δεν μπορεί να πει κουβέντα και προς την οποία πρέπει να παραδειγματιστούν ΟΛΟΙ. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. Ίσως δεν αρκεί μόνο αυτό το σπουδαίο και σπάνιο προσόν,για τη διοίκηση ενός τόπου, αλλά είναι μια άμεση και ανέξοδη αφετηρία για τα περαιτέρω.
  (β) Το γεγονός ότι κανείς δεν νοιάζεται πλέον, όχι μόνο τι θα πει ο κόσμος, αλλά και τι θα συμβεί σε όποιον καταχράται την εμπιστοσύνη αυτού του κόσμου. Αυτό πρέπει να αλλάξει ΑΜΕΣΑ, με τη συναίνεση ΟΛΩΝ.
  (γ) τη συνειδητοποίηση ΟΛΩΝ ότι στο Δήμο ” κατέβηκαν” για να προσφέρουν στο νησί και τους κατοίκους, τις υπηρεσίες τους, με μοναδικό γνώμονα την αφιλοκερδή και ανιδιοτελή αγάπη και το πατριωτικό νοιάξιμο και τίποτα άλλο.
  (γ) το πώς θα ήθελαν να “κουμαντάρεται” ο τόπος, αν δεν ήταν οι ίδιοι στα πράγματα.
  2.- Η μειοψηφία να κάνει την κριτική της με σθένος, με παρρησία, με σοβαρότητα και αυστηρότητα, αλλά και με αντικειμενικότητα και να θίγει τα κακώς κείμενα, δηλαδή να κάνει τη δουλειά της, με βάση όλα τα παραπάνω που ανέφερα για την πλειοψηφία( ανιδιοτέλεια, αφιλοκέρδεια, προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, ειλικρινή αγάπη και αγνό νοιάξιμο για το νησί μας κλπ), χωρίς να κάνει αντιπολίτευση μόνο και μόνο για να κάνει… αντιπολίτευση.(Δεν λέω ότι συμβαίνει αυτό, αλλά απλά λέω τι ΠΡΕΠΕΙ να συμβαίνει).

  Μερικοί ίσως θεωρήσουν τα παραπάνω ως γενικολογίες και αοριστολογίες, ευχές και εύκολη θεωρητική “καναπεδίστικη” έκφραση εντυπωσιασμού.
  Γι αυτούς και μόνο θα επαναλάβω με κεφαλαία στοιχεία,αυτή τη φορά, ότι είναι ανάγκη να θυμηθούν τώρα και να μη ξεχάσουν ποτέ, πως ΕΘΕΛΟΥΣΙΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ, ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.
  Με τιμή και αγάπη, όπως πάντα,
  Άρις Αντάνης, Δημότης Πόρου.-

 5. Βαγγέλης Ταρταράκης says:

  Θλιβομαι κυριολεκτικά όταν διαβάζω ιστορίες που εκθέτουν τον τόπο μας πανελλαδικά.
  Κανείς δεν αμφισβητεί τις τίμιες προθέσεις του Δημάρχου, εδώ όμως τίθονται τα εξής απλα ερωτήματα:
  Πως ο δημος είχε αναθέσει τη φύλαξη ενός τόσο μεγάλου ποσού στα χρηματοκιβώτια του αντι να το καταθέσει σε μια τράπεζα?
  Γιατι τόσο καιρο δεν εκανε έλεγχο ο ιδιος?

  Ας μην κρυβόμαστε ο Πορος μας είναι κ αυτος μια μικρογραφια της Ελληνικης κοινωνιας στην οποία τα τελευταια χρόνια βασιλευουν η διαφθορά κ η ατιμωρησια.
  Ειναι λοιπον η καταλλήλη στιγμη να δώσει ο Δημαρχος το καλό παραδειγμα κ να τιμωρησει πρωτος όλους εκεινους που φερονται ως ενοχοι στην υπόθεση καθως κ τους προϊσταμενους τους που εχουν βρεθει ενοχοι στο παρελθον κ ακομα τους κρατανε στο Δημο.
  Η γυναικα του Καισαρα δεν αρκει να ειναι τιμια πρεπει να φαινεται κιολας.
  Η αντιπολιτευση πρεπει απο την πλευρα της αν θελει να την αντιμετωπιζει ο κοσμος σοβαρα να στεκεται στο υψος της κ οχι να μιλα σε δημοτικα συμβουλια με εκφρασεις πεζοδρομιου. Ειναι καταλληλη ευκαιρια κ για την αντιπολιτευση να δειξει χαρακτηρα, ωστε να μπορεσει να λειτουργησει κ ελεγκτικα.

  Θα κλεισω με μια ευχη, να τελειωσουν ολα γρηγορα κ οπως πρεπει. Να τιμωρηθουν οι ενοχοι κ να μπορουν να μας κοιταζουν στα ματια οι δημοτικες αρχες οταν μας συναντουν στο δρομο ή οταν ζητανε την ψηφο μας.

  Φιλικα

  Βαγγελης Ταρταρακης
  Δημοτης Πορου

 6. Νάγια Κοράλλη says:

  Κύριε Κανατσίδη,

  Απαντώντας στο σχόλιο του κ. Γ. Πασχάλη, ότι κάποιος ή κάποιοι από εμάς του είπαν κατ’ ιδίαν ότι δεν είναι σύμφωνοι με την τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξής μας κ. Δημητριάδη, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Πόρου, διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι κάποιος από εμάς εξέφρασε μια τέτοια διαφωνία. Αντίθετα, η θέση που εξέφρασε ο κ. Δημητριάδης – την οποία όπως πάντα διαμορφώνουμε συλλογικά – εκφράζει απόλυτα και τους τρεις μας.

  Ευχαριστούμε,

  Γ. Αλιφέρης, Κ. Δόσκαρης, Ν. Κοράλλη, Δημοτικοί Σύμβουλοι Παράταξης Μείζονος Μειοψηφίας Δήμου Πόρου

 7. Γεώργιος Πασχάλης says:

  Κύριε Κανατσίδη ,
  Απαντώντας στο σχόλιο της Δημοτικής Συμβούλου δίδας Κοράλλη σας αναφέρω ότι μπορεί να διαψεύδει κατηγορηματικά , όσα έχω αναφέρει εγγράφως . Σας ενημερώνω όμως , ότι αυτά που ανέφερα ισχύουν και ο σκοπός μου δεν είναι η παραπληροφόρηση και ο εντυπωσιασμός . Δεν μεταχειρίζομαι τέτοιου είδους τακτικές .
  Ευχαριστώ
  Γεώργιος Γ. Πασχάλης

Σχολιάστε