Ποριώτες υποψήφιοι σύμβουλοι στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου ΠειραιώςΔυο Ποριώτες επαγγελματίες θα είναι υποψήφιοι σύμβουλοι με τον συνδυασμό της «Ενωτικής Κίνησης Επαγγελματιών» του Ιωάννη Τσάκου, στις Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, που θα διεξαχθούν στις 4 & 5 Δεκεμβρίου.
Πρόκειται για τον Τάσο Παπαχρήστου, πρώην Δημοτικό Σύμβουλο και Αντιδήμαρχο στην Ύδρευση, Αποχέτευση και Καθαριότητα, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση κρεοπωλείου-τυροκομηκών και αλλαντικών προϊόντων και τον Παντελή Κουνέλη ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Πανόραμα» στο Ασκέλι, όπως επίσης των ενοικιαζομένων δωματίων «Βίλλα Μούσσες».
Θα ήταν καλό να στηρίξουν οι Ποριώτες επιχειρηματίες την προσπάθεια των δυο συναδέλφων τους, ώστε να υπάρξει εκπροσώπηση και συμμετοχή επαγγελματιών του τόπου, στο Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.
Για περισσότερες πληροφορίες για τους δυο υποψηφίους και τον συνδυασμό της «Ενωτικής Κίνησης Επαγγελματιών» του Ιωάννη Τσάκου, πατήστε εδώ.
Σχολιάστε