Παραιτήθηκε ο Χρήστος Δρούγκας;Την παραίτηση του από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, υπέβαλε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του, Χρήστος Δρούγκας, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες. Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της παραίτησης Δρούγκα ούτε αν έγινε δεκτή από τον Δημήτρη Στρατηγό. Οι ίδιες πληροφορίες πάντως κάνουν λόγο για προσπάθειες του δημάρχου, να αλλάξει τη γνώμη του στενού του συνεργάτη.
Ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Δρούγκας , ανέλαβε την προεδρία του Λιμενικού Ταμείου τον Ιανουάριο και τους τελευταίους μήνες, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου της υπεξαίρεσης των 586 χιλιάδων ευρώ από τα ταμεία του Δήμου, έχει δεχθεί σφοδρότατη κριτική, τόσο από τον τοπικό τύπο, όσο και από την μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου, για τον ανεπαρκή έλεγχο των οικονομικών δεδομένων που παρέλαβε.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. asimvivastos says:

    Μια κουβέντα είναι να παραιτηθεί ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου (το αν θα έπρεπε να παραιτηθεί το αφήνω στην κρίση όλων μας). Ποιός θα τολμήσει να το αναλάβει, τι θα παραλάβει και τι θα παραδώσει ο πρόεδρος??? Αυτά που παρέλαβε αυτός το Ιανουάριο ή τα πραγματικά που υπάρχουν στο ταμείο??? Και θα χρεωθεί ο νυν πρόεδρος μια τέτοια τεράστια διαφορά??? Ας το σκεφτούν καλά πάντως…

Σχολιάστε