Ορκίστηκε το νέο Δημοτικό ΣυμβούλιοΙστορική μέρα για τον Πόρο, η Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010, με την ορκωμοσία του μεγαλύτερου – σε μέλη – δημοτικού συμβουλίου στην ιστορία του μικρού αυτού δήμου. Με την παρουσία του Μητροπολίτη Εφραίμ, έγινε στο κτίριο Συγγρού, η τελετή ορκωμοσίας του δημάρχου και των 17 συμβούλων από τις δυο παρατάξεις.
Η σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, περιλαμβάνει πολλά νέα και άφθαρτα – στην τοπική πολιτική σκηνή- πρόσωπά. Από τους 17 συμβούλους, οι 8 ορκίζονται ως δημοτικοί σύμβουλοι για πρώτη φορά.

Πιο συγκεκριμένα οι “παλιοί γνώριμοι” είναι: Γκίκας Μάγειρας, Μητσιοπούλου Ματούλα, Κουτουζή Ελένη, Μωρόπουλος Δημήτρης, Χατζίνα Άννα, Ζεντέλης Βαγγέλης και ο Αλιφέρης Γιώργος .
Οι νέοι είναι οι Δημήτρης Συξέρης, Ρίτα Μάνδηλα, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Δημητριάδης, Νάγια Κοράλλη, Γιώργος Καϊκας, Κώστας Δόσκαρης και Κώστας Φαλκώνης ενώ επιστρέφουν στο δημοτικό συμβούλιο οι Παναγιώτης Καϊκας και Χρήστος Δρούγκας.

Να σημειώσουμε ότι στην τελετή ορκίστηκε με πολιτικό όρκο ο Κώστας Φαλκώνης, γεγονός που συμβαίνει για πρώτη φορά και περνάει επίσης στην ιστορία του δήμου.
Σχολιάστε