Οι Ποριώτες αντιπεριφερειάρχες…Πέρασαν δεκαέξι χρόνια από τότε που είχαν βρεθεί, για πρώτη φορά, αντιμέτωποι σε εκλογές ο Σπύρος Σπυρίδων με τον Τάκη Χατζηπέρο. Τότε είχε επικρατήσει ο πρώτος για την θέση του δημάρχου Πόρου. Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται και αυτή τη φορά, οι δύο άνδρες θα βρεθούν αντιμέτωποι, για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη νησιών.
Στις 9 Σεπτέμβρη με δελτίο τύπου, ο υποψήφιος της Ν.Δ για την περιφέρεια Αττικής, Βασίλης Κικίλιας, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του τ. Δημάρχου Πόρου Σπύρου Σπυρίδωνα. Η υποψηφιότητα αυτή ήταν – από πολλούς – αναμενόμενη, από την έντονη φημολογία που είχε αναπτυχθεί για το θέμα.
Στις αρχές Οκτώβρη, “έσκασε” και η δεύτερη είδηση “βόμβα”. Ο Τάκης Χατζηπέρος, (αξιωματικός Π.Ν – μέλος του πληρώματος του “Βέλους”) θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης νησιών με το το «Άρμα πολιτών», όπως είναι το όνομα του συνδυασμού του ανεξάρτητου βουλευτή Γιάννη Δημαρά!
Αυτό ομολογουμένως, δεν το περίμενε κανείς, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια των προεκλογικών επαφών των υποψηφίων δημάρχων με πιθανούς δημοτικούς συμβούλους, ο Τάκης Χατζηπέρος είχε εκφράσει την επιθυμία του να μην αναμειχθεί με τα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Πηγή: Saronic Magazine
Σχολιάστε