Οι απαντήσεις του Δημήτρη Στρατηγού για την υπεξαίρεσηΑναγνώστης του Porosnews, μας ρωτάει με μειλ, αν όντως υπάρχει ανοικτή επιστολή του δήμαρχου Δημήτρη Στρατηγού, κι αν ναι, μας ζητάει να την δημοσιεύσουμε, γιατί δεν μπορεί να την βρει πουθενά στο ίντερνετ.
Δημοσιεύουμε την Ανοικτή Επιστολή ασχολίαστη, ωστόσο θα επανέλθουμε:

«ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Τον τελευταίο καιρό και με αφορμή την υπεξαίρεση χρηματικού ποσού από τον Δήμο και το Λιμενικό Ταμείο, έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γραφτεί περισσότερα αναφορικά με το πρόσωπο μου.
Όπως ποτέ δεν έχω κρύψει κάτι, θα ήθελα να απαντήσω και τώρα.
– Η πράξη της υπεξαίρεσης αποκαλύφθηκε από άμεσες δικές μου ενέργειες.
– Η νομική δίωξη των υπευθύνων, που οδήγησε στην σύλληψη και προφυλάκιση τους, υπήρξε άμεση εκ μέρους μου και σε συνεργασία με τις Αρχές.
– Η Δημοτική Αρχή δεν έχει ευθύνη για την πράξη της υπεξαίρεσης και αυτό αποδείχθηκε από τις Δικαστικές Αρχές και το γεγονός της μη ασκήσεως δίωξης σε κάποιο πολιτικό πρόσωπο.
– Η προσωπική μου ζωή είναι διαφανής και γνωστή σε όλους τους συμπολίτες μου και η καθημερινότητα μου χαρακτηρίζεται μόνο από δουλειά.
– Στην όποια καλοπροαίρετη και κακοπροαίρετη κριτική και στο όποιο δημοσίευμα, η απάντηση έχει δοθεί από τα ίδια τα γεγονότα. Ας έχουμε όλοι υπομονή.
– Σε πολιτικό επίπεδο, από την πρώτη στιγμή ενημέρωσα το Δημοτικό Συμβούλιο, κάτι που έχει επαναληφθεί και θα γίνει πάλι, καθώς και τις αρμόδιες Αρχές.
– Συνεχίζω μαζί με τους Συμβούλους μου να προσπαθούμε να επιλύσουμε τα θέματα που προκύπτουν και να υλοποιήσουμε τα όσα εξαγγείλαμε.
– Εσείς γνωρίζεται καλύτερα απ’ όλους το έργο μας και γι’ αυτό μας εμπιστευτήκατε να συνεχίσουμε. Να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε.
Στρατηγός Δημήτρης – Ανδρέας
Δήμαρχος Πόρου»
Σχολιάστε