Με λιακάδα γιόρτασαν την 28η Οκτωβρίου οι ΠοριώτεςΤην ώρα που σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, η καθιερωμένη παρέλαση μετατράπηκε σε διαμαρτυρία, στον Πόρο κάτω από τον ζεστό και λαμπερό ήλιο, γιορτάστηκε η επέτειος του “ΟΧΙ” με την καθιερωμένη παρέλαση – χωρίς παρατράγουδα – την 28η Οκτωβρίου. Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν από το πρωί με την επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου στις 10.45 και συνεχίστηκαν στην πλατεία Ηρώων με την Δέηση υπέρ των πεσόντων, κατάθεση στεφάνων και παρέλαση από τους μαθητές των σχολείων του Πόρου και από την Δημοτική Φιλαρμονική. Η πλατεία Ηρώων ήταν γεμάτη με κόσμο που μαζί με τις αρχές του νησιού χειροκρότησαν θερμά τη μαθητική νεολαία του τόπου. Από την φετινή παρέλαση έλειψε το άγημα του Πολεμικού Ναυτικού.
Ακολούθησε δεξίωση στο κτήριο Συγγρού και βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του Λυκείου μας στα Α.Ε.Ι. και τα Τ.Ε.Ι. και θα δοθεί αναμνηστικό χρηστικό δώρο με την ευγενή χορηγία της επιχείρησης ΄΄ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΝΕΔΗΚ Α.Ε. ΄΄.
Επίσης ο Δήμος Πόρου, τίμησε τους τους εκπαιδευτικούς Γεώργιο Μακρή και Χαράλαμπο Ανδριανόπουλο για την 35ετή θητεία τους στην εκπαίδευση και την μακρά υπηρεσία και προσφορά τους σε σχολεία του Πόρου.
Σχολιάστε