Με Δημαρά ο Χατζηπέρος!Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Σπύρου Σπυρίδωνα με το ψηφοδέλτιο του Βασίλη Κικίλια, άλλη μια υποψηφιότητα Ποριώτη έρχεται να ταράξει τα νερά της τοπικής κοινωνίας. Ο Τάκης Χατζηπέρος, (αξιωματικός Π.Ν – μέλος του πληρώματος του “Βέλους”) θα είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης νησιών με το το «Άρμα πολιτών», όπως είναι το όνομα του συνδυασμού του ανεξάρτητου βουλευτή Γιάννη Δημαρά!
Οι υπόλοιποι αντιπεριφερειάρχες του ίδιου συνδυασμού είναι: Νίκος Γαλανός, πρώην βουλευτής του ΣΥΝ και του ΠΑΣΟΚ, Νάσος Αθανασίου, δημοσιογράφος και νομαρχιακός σύμβουλος με το Γιάννη Σγουρό, Έρη Κωνσταντάτου, αρχιτέκτονας, Χρήστος Κουρούσης, πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και γ.γ υπουργείου Εργασίας, Ναυτιλίας, Μάκης Γιομπαζολιάς, δημοσιογράφος και δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Κ. Σκανδαλίδη, Στάθης Παναγούλης, πρώην βουλευτής και υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ.
Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιο θα είναι ο πρώην πρύτανης του ΕΜΠ Νίκος Μαρκάτος και ο σκηνοθέτης Νίκος Ζερβός.
Σχολιάστε