Λούκα Κατσέλη: Αρμοδιότητα του Λιμενάρχη η ρύθμιση των δρομολογίων Πόρου – Γαλατάφωτό: Μπάμπης Κανατσίδης

Ο Λιμενάρχης Πόρου δύναται να εγκρίνει την εκτέλεση εκτάκτων δρομολογίων, προκειμένου να αποτραπούν φαινόμενα παραπόνων του επιβατικού κοινού λόγω πολύωρης αναμονής για επιβίβαση στο πλοίο.
Αυτά επισημαίνει στην απάντηση της – στην αναφορά του Βουλευτή Θ. Δρίτσα – η Υπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη, σχετικά με την ακτοπλοϊκή σύνδεση Πόρου Γαλατά.
Επίσης στην Υπ. Αριθμ. 6611/418 απάντηση της, η Υπουργός διευκρινίζει ότι ο Λιμενάρχης δύναται να εγκρίνει τροποποίηση ή περικοπή δρομολογίων για χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να υπερβεί τις είκοσι ημέρες, εφόσον δεν δημιουργούνται προβλήματα στην ασφάλεια και λειτουργικότητα των λιμένων, δεν διαταράσσεται η εξυπηρέτηση της γραμμής και δε δημιουργούνται διακρίσεις σε βάρος άλλων πλοιοκτητών.
Να σημειώσουμε ότι ο βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Α΄Πειραιά και Νησιών Θοδωρής Δρίτσας, κατέθεσε στις 13/7/2010 ΑΝΑΦΟΡΑ τη με ημερομηνία 28/06/2010 Επιστολή του Δημάρχου Πόρου σχετικά με τη λειτουργία της θαλάσσιας σύνδεσης Πόρου – Γαλατά και τη ρύθμιση των δρομολογίων των οχηματαγωγών.
Σχολιάστε