Κυκλοφορεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου το «Saronic Magazine»Με μια πολύ ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα, ένα τιράζ 40.000 φύλλων και ένα πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο διακίνησης, κυκλοφορεί την Πέμπτη 24 Ιουνίου το πρώτο τεύχος του περιοδικού «Saronic Magazine», με 64 σελίδες. Tο σύγχρονο αυτό free press έρχεται να καλύψει ένα υπαρκτό κενό στην ενημέρωση στον ευρύτερο χώρο του Σαρωνικού.

Εκδότης και διευθύντρια του περιοδικού είναι η γνωστή δημοσιογράφος των «Νέων», Σίλα Αλεξίου (που, άλλωστε κατάγεται και από την Αίγινα), ενώ στην ταυτότητά του διακρίνει κανείς τον Γιάννη Προβή (σύμβουλος έκδοσης), τον Χάρη Αναγνωστάκη (αρχισυντάκτη), τον Κώστα Κατσουλάρη και την Ελένη Κορόβηλα (συντονισμός έκδοσης) και τον γνωστό σκιτσογράφο Σπύρο Ορνεράκη. Αρθρογράφοι θα είναι, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Παπαϊωάννου (ο ιστορικός εκδότης και ιδρυτής της εφημερίδας «Ποντίκι») , οι πολιτικοί συντάκτες Μανόλης Κοττάκης και Κώστας Γιαννακίδης, ο γνωστός αθλητικογράφος Μανόλης Δράκος και ο Νότης Ανανιάδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία σελίδα του «Saronic Magazine», υπό την μόνιμη βινιέτα «λαθρεπιβάτης» θα αρθρογραφεί σε κάθε έκδοση ένας γνωστός δημοσιογράφος, που θα καταθέτει την δική του οπτική για το Σαρωνικό, τα νησιά και τα λιμάνια του. Πρώτος “guest star” στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει, είναι ο πολύ γνωστός δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου.

Το «Saronic Magazine» έχει ανταποκριτές σε όλα τα νησιά και φυσικά στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ στην συντακτική του ομάδα εκτός των άλλων συμμετέχουν οι Κώστας Αργυρός, Στέλλα Θεοδώρου, Σπύρος Νάννος, Αλεξάνδρα Τζαβέλα, Δημήτρης Μανιάτης. Τον σχεδιασμό του τεύχους υπογράφει ο Σπύρος Πολυκανδριώτης, ενώ Art director είναι ο Ντίνος Δημολάς.
Ανταποκριτής του «Saronic Magazine» στον Πόρο είναι ο “δικός μας” Μπάμπης Κανατσίδης.

Πηγή: portnet.gr
Σχολιάστε