Ιταλοί δημοσιογράφοι και πράκτορες τουρισμού στον ΠόροΤο Σάββατο 14 Μαΐου 2011 επισκέφθηκε τον Πόρο 15μελής αποστολή από 10 Ιταλούς δημοσιογράφους-opinion leaders από τα μεγαλύτερα Μ.Μ.Ε. στον τομέα του Τουρισμού και 5 πράκτορες – εκπροσώπους προώθησης του Ελληνικού Τουρισμού με επικεφαλής τον Διευθυντή του Γραφείου του Ε.Ο.Τ. στο Μιλάνο κ. Μιχάλη Τερζίμπαση.
Τους επισκέπτες υποδέχθηκε στο λιμάνι του Πόρου ο Δήμαρχος Δημήτρης Στρατηγός και η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής.
Κατά την σύντομη και ζεστή φιλοξενία τους στο νησί, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στη γλώσσα τους και έλαβαν σημαντικά στοιχεία για τον Πόρο, την ιστορία του και τις δυνατότητες που προσφέρει ως ένας σύγχρονος τουριστικός προορισμός.
Ο Δήμος Πόρου σε συνεργασία με την Επιτροπή Τουρισμού μοίρασε σε όλους ενημερωτικό υλικό και αντιπροσωπευτικά προϊόντα του τόπου μας: αμυγδαλωτά Πόρου και χειροποίητο λικέρ λιμοντσέλο.
Η γ νωριμία με το νησί του Πόρου, θα προβληθεί σε ιταλικά Μ.Μ.Ε. στα πλαίσια της καμπάνιας προώθησης της Αθήνας ως ιδανικού τουριστικού προορισμού πόλεως για αναψυχή, σε συνδυασμό με τα νησιά του Αργοσαρωνικού, καθώς λήψεις με κάμερα πραγματοποίησε το CANALE ITALIA.
To Γραφείο του Ε.Ο.Τ. Μιλάνου προετοιμάζει αποστολή της RAI 3 TV για την πραγματοποίηση ευρύτατου ρεπορτάζ για την Αθήνα και τα νησιά του Αργοσαρωνικού, εξασφαλίζοντας δωρεάν προβολή και στο νησί του Πόρου που κατάφερε να θέλξει τους Ιταλούς επισκέπτες του με τις άπειρες φυσικές ομορφιές του και την φιλοξενία του.
Σχολιάστε