“Θα μας βρείτε έξω από τα σπίτια σας”Προβληματισμό και ανησυχία προκάλεσαν οι έντονες διαμαρτυρίες και απειλές εναντίον του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου την Τρίτη 12 Ιουλίου, από 25 περίπου εργαζόμενους που δουλεύουν στις ιχθυοτροφικές μονάδες, που δραστηριοποιούνται στο νησί. Οι εργαζόμενοι (Έλληνες και αλλοδαποί), εξέφρασαν την οργή τους για την απόφαση της οριστικής παύσης λειτουργίας των μονάδων, που εξέδωσε πριν λίγες μέρες ο Αντιπεριφεριάρχης κ. Κατσικάρης και έστρεψαν τις βολές τους εναντίον των δημοτικών συμβούλων, για την πολιτική που ακολουθούν στο θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών στον Πόρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις διαμαρτυρίες, δεν έλειψαν και οι προσωπικές απειλές προς δημοτικούς συμβουλους, όλων των παρατάξεων.
Ο Δήμαρχος Πόρου Δημήτρης Στρατηγός, ο οποίος προσήλθε στην συνεδρίαση αφού είχαν αποχωρήσει οι εργαζόμενοι, όταν αργότερα πληροφορήθηκε για το τι έγινε, δήλωσε – στο τέλος της συνεδρίασης- ότι αφού ακούσει τα μαγνητοφωνημένα ντοκουμέντα, θα επιδιώξει τις επόμενες μέρες, να συναντήσει αντιπροσωπία των εργαζομένων.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Kwstas Markou says:

    Nomizw exoun dikio oi ypalloiloi twn ixthiotrofeiwn, an xasoun thn douleia tous tetoia epoxh tha einai katastrofiko gia ta spitia tous.

Σχολιάστε