Γιάννης Δημητριάδης : Καταδίκη της βίας και συμπαράσταση στους Ποριώτες εργαζόμενουςΝα καταδικαστεί με ψήφισμα η βία και να ανακαλέσουν τις απειλές τους οι διαμαρτυρόμενοι, ζήτησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιάννης Δημητριάδης, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο. Ο αρχηγός της «Αλλαγής Πορείας», ζήτησε να ασκηθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου, για την αφαίρεση και κλοπή του πανό διαμαρτυρίας, από το Ρολόι Πόρου.
Παράλληλα ο κ. Δημητριάδης ζήτησε να μεριμνήσει ο Δήμος και ο Εμπορικός Σύλλογος του νησιού, για τους δημότες του Πόρου, που εργάζονται στα ιχθυοτροφεία και ενδέχεται να πληγούν από την οριστική παύση λειτουργίας των μονάδων, κάτι, που όπως υπογράμμισε θα έπρεπε να είχε γίνει εξαρχής. Μαζί του, συμφώνησε και ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Δημήτρης Πάνου, ο οποίος υπογράμμισε οι υπεύθυνοι για την διαμαρτυρία, θα πρέπει να αναζητηθούν ανάμεσα σε αυτούς που παρακίνησαν τους εργαζόμενους, και χαρακτήρισε «παρακρατικούς» αυτούς που κατέβασαν το πανό από το ρολόι.
Η πρόταση του Γιάννη Δημητριάδη, να συζητηθεί ως κατεπείγον το θέμα, καταψηφίστηκε τελικά από τους σύμβουλους της πλειοψηφίας.
Σχολιάστε