Δημήτρης Στρατηγός: Συνεχίζουμε…Μπροστά από το εκλογικό του κέντρο μίλησε την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ ο Δήμαρχος Δημήτρης Στρατηγός. Η συγκέντρωση του, ήταν η μεγαλύτερη κι από τις τρεις που πραγματοποιήθηκαν, ωστόσο ήταν κατά πολύ μικρότερη από αυτήν που είχε πραγματοποιήσει στις εκλογές του 2006, τόσο σε όγκο, όσο και σε παλμό.
Ο Δημήτρης Στρατηγός, έκανε ένα γενικό απολογισμό των πεπραγμένων τις τετραετίας του στο Δήμο Πόρου, παρουσιάζοντας το έργο του, ως απολύτως επιτυχημένο, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί αναλυτικά σε ατέλειες και σε δυσκολίες που αντιμετώπισε.
Εξέφρασε δε το παράπονο του πως τα μεγάλα έργα που ολοκληρώθηκαν στην τετραετία του, παρουσιάζονται ως έργα της Νομαρχίας και της Περιφέρειας, από κάποιους, και σε αυτόν χρεώνονται μονάχα τα προβλήματα.
Παρουσίασε βήμα προς βήμα το πρόγραμμά του για το μέλλον και αναφερόμενος στο πρόγραμμα του αντίπαλου του Γιάννη Δημητριάδη είπε χαρακτηριστικά: “Μπάζει από παντού!”
Σ.Σ Έχουμε ζητήσει και περιμένουμε να μας αποσταλεί, ολόκληρη η ομιλία του Δημήτρη Στρατηγού, προκειμένου να αναρτηθεί στη σελίδα μας.
Σχολιάστε