Δημήτρης Στρατηγός: Να συνεχιστούν κανονικά τα δρομολόγια των φέριμποτΟ Δήμαρχος Πόρου Δημήτρης Στρατηγός με το υπ. Αριθμ. Πρωτ. 6533/25-11-2011 έγγραφό του προς την Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών και προς το Λιμεναρχείο Πόρου, διαμαρτύρεται έντονα για την τροποποίηση των δρομολογίων των φέρυ μπωτ Πόρου – Γαλατά, η οποία εγκρίθηκε από τον Λιμενάρχη Πόρου, μετά από αίτημα της Κοινοπραξίας.
Τα δρομολόγια για το χρονικό διάστημα από την 22η Οκτωβρίου έως και την 11η Δεκεμβρίου 2011 εκτελούνται ανά μία ώρα από τις απογευματινές ώρες και μέχρι τη λήξη της βάρδιας, γεγονός που προκάλεσε την δυσαρέσκεια της Δημοτικής Αρχής.
Στο έγγραφο επισημαίνεται το γεγονός ότι ο Δήμος Πόρου δεν έλαβε γνώση του αιτήματος ούτε από την Κοινοπραξία ούτε από το Λιμεναρχείο και του κοινοποιήθηκαν τα εγκεκριμένα μειωμένα δρομολόγια, με αποτέλεσμα αντί να βελτιώνεται η εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών που είναι το αιτούμενο, να χειροτερεύει.
Τέλος ο κ. Δήμαρχος καλεί τους υπεύθυνους της Κοινοπραξίας και το Λιμεναρχείο Πόρου να συνεργαστούν με τον Δήμο Πόρου και να συμβάλουν ουσιαστικά στην εξυπηρέτηση του κοινού.
Ο Δήμος Πόρου προκειμένου να διατηρηθεί η συνεχής και απρόσκοπτη συγκοινωνία Πόρου – Γαλατά έχει αναθέσει σε λεμβούχο την εκτέλεση νυχτερινών δρομολογίων από τα μεσάνυχτα και μέχρι τις έξι το πρωί καθημερινά πλην Σαββάτου, καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.
Σχολιάστε