Δημήτρης Πάνου: Τι γίνεται με τα οικονομικά κ. Δήμαρχε;Καυστικός στην κριτική του προς την Δημοτική Αρχή, ήταν για άλλη μια φορά ο Επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Πόρου Δημήτρης Πάνου, στο δημοτικό συμβούλιο της 1ης Δεκεμβρίου.
Ο κ. Πάνου μίλησε για τα ανοιχτά μέτωπα του Δήμου στις οικονομικές υποθέσεις που αφορούν την υπόθεση της υπεξαίρεσης 685.000€ από τα ταμεία του Δήμου και του Λιμενικού Ταμείου, όπως επίσης και για την υπόθεση της ΑΤΕ όπου η Τράπεζα με αγωγή της ζητά από το Δήμο Πόρου το ποσό των 325.000 € συν τους τόκους, Τέλος αναφέρθηκε και στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοτικό Μέλλον”, όπου γράφτηκε πως ο εργολάβος που κατασκεύασε το εργοστάσιο του βιολογικού καθαρισμού, Στέφανος Μπονάτος, θα καταθέσει μήνυση εντός των ημερών, κατά του Δημάρχου Πόρου Δημήτρη Στρατηγού, για τη μη πληρωμή ποσού ύψους περίπου 700.000€ που του οφείλει ο Δήμος.
Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο εργολάβος θα απαιτήσει και την καταβολή χρημάτων για τη συντήρηση του βιολογικού που πραγματοποιεί εδώ και χρόνια, χωρίς να πληρώνεται.
Ο κ. Πάνου ρώτησε τον δήμαρχο τι θα γίνει με τις παραπάνω υποθέσεις ενώ του υπενθύμισε, πως παρήλθε η προθεσμία της 30ης Νοεμβρίου που είχε θέσει, προκειμένου να του χορηγηθούν αναλυτικά τα οικονομικά στοιχεία των τελευταίων εννέα μηνών, ήτοι από 1-1-2011 έως 31-9-2011, σχετικά με τα έσοδα-έξοδα του Δήμου, καθώς και του Ταμείου και ότι από την Δευτέρα θα απευθυνθεί στον Εισαγγελέα.
Σχολιάστε