Δημήτρης Πάνου: Ζητάμε τα αυτονόητα. Δεν είμαστε ζητιάνοι…Στην πλατεία Δημαρχείου πραγματοποίησε την προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος Δήμαρχος Πόρου Δημήτρης Πάνου την Παρασκευή 5/11 στις 6 το απόγευμα.
Ο λόγος του ήταν καθαρά πολιτικός και έκανε έντονη κριτική στην οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα γενικότερα και κατ’ επέκταση στον Πόρο, τονίζοντας τις έντονες ταξικές διαφορές που υπάρχουν και τα οικονομικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τις επιδιώξεις των ανθρώπων που υπηρετούν την πολιτική.
Η υγεία, η εργασία και η εκπαίδευση, αποτελούν τις σημαντικότερες προτεραιότητες του συνδυασμού του Δημήτρη Πάνου, ενώ τόνισε πως πρέπει να ξεκινήσει άμεσα ο έλεγχος του νερού του Πόρου και η απομάκρυνση των απορριμάτων.
Έντονη κριτική άσκησε στο θέμα του βιολογικού καθαρισμού και τις οσμές που αναδύονται από το αποχετευτικό δίκτυο.
Για την οικιστική ανάπτυξη ζήτησε να απομακρυνθούν η αρχαιολογία και το δασαρχείο που την εμποδίζουν και τόνισε, πως πρέπει να δημιουργηθούν εργατικές κατοικίες για τους συνανθρώπους μας, που μοχθούν καθημερινά και δεν έχουν δική τους στέγη.
Τέλος, ο κ. Πάνου άσκησε κριτική στη δημοτική αρχή για την καθαριότητα και την υποβάθμιση της Πελοποννησιακής ακτής, καθώς και για την υπόθεση των στεγάστρων των καταστημάτων και το άδειασμα του δημάρχου προς τους Ποριώτες επιχειρηματίες.
Αν και δεν ήταν μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στην προεκλογική του συγκέντρωση, ο λόγος του Δημήτρη Πάνου, ήταν ειλικρινής και ο ίδιος κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα απ’ όσους βρέθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. kostas says:

    Ο ιδεαλισμός και ο ρομαντισμός δυστυχώς δεν έχουν θέση στη σύγχρονη πολιτική. Αντίθετα οι πελατειακές σχέσεις πρυτανεύουν.

    Αξιόλογη η προσπάθεια του κ. Πάνου

Σχολιάστε